skip to content
La Yellow Cup 2014 dóna el tret d’eixida
La Yellow Cup 2014 dóna el tret d’eixida
ACF FOTOGRAFÍA

Els jugadors del Villarreal van exercir de padrins d’un torneig que espera reunir a més de 15.000 assistents

Els jugadors del Submarí van exercir de padrins en el primer dia de competició de la Villarreal Yellow Cup 2014, organitzada per Endeka Sports, i que ha començat hui en la Ciutat Esportiva del Submarí. El torneig espera reunir a més de 15.000 assistents i compta amb la participació de més cent equips que disputaran totes les categories, des de pre benjamins a juvenils. 

Hui serà el dia de la primera fase, mentre que demà dissabte es disputarà la segona i el diumenge està reservat pares les grans finals. No obstant açò, la competició va fer un alt en el camí després de l’entrenament del conjunt de Marcelino per a prendre una multitudinària foto de família en la qual els xicotets van poder posar amb els futbolistes del primer equip i disposar així d’un bon record.

Equips de tota Espanya –entre els quals figura Valencia, Atlético de Madrid o Levante, entre uns altres- i d’altres països –com Bèlgica, Indonèsia, Qatar, Arabía Saudita, Veneçuela o Argentina- es reuneixen en una autèntica festa del futbol base per a compartir experiències i gaudir del futbol. 

Durant el torneig, a més, s’han programat una infinitat d’activitats complementàries com a visites a l’estadi del Madrigal, còctel de benvinguda, festa del torneig, atraccions en els camps o el torneig de pares i acompanyants, entre moltes altres sorpreses.

Per a saber més sobre la competició, punxa sobre el següent enllaç, en el qual podràs descobrir totes les sorpreses esportives i extradeportivas que la competició ha preparat: Edició Yellow Cup 2014

Per a seguir la competició, els afeccionats poden consultar la següent web: Resultats Yellow Cup 2014

A més, també pots disposar de tota la informació de la competició –calendaris, equips, horaris- en els arxius adjunts a aquesta notícia.

Compartir.