skip to content
La Villarreal Yellow Cup Summer baixa el teló
La Villarreal Yellow Cup Summer baixa el teló

HOYOYO

La #CanteraGrogueta brilla amb força en vèncer en categoria aleví, benjamí i prebenjamí

Una cita inoblidable. La Villarreal Yellow Cup va posar el colofó aquest dilluns a tres intensos i vibrants dies de competició en què van participar més de 70 combinats i 1.200 joves promeses -d’entre 6 i 19 anys- procedents de tots els racons del planeta. Un any més, la #CanteraGrogueta ha tornat a brillar amb llum pròpia al proclamar-se campió de les tres categories de futbol 8: prebenjamí, benjamí i aleví.

Un altre dels conjunts més destacats del torneig va ser el CD Roda, que es va proclamar campió juvenil i cadet i subcampió infantil, en perdre la final davant l’EMF Conca.

Cal recordar que el triomf de l’Aleví A a la Villarreal Yellow Cup Summer suposa el colofó a una reeixida temporada en què els grocs també van vèncer el Memorial Francesc Vila d’Andorra, el Torneig Internacional d’Arousa, i van quedar campions de la Fase d’ consolació de LaLiga Promises Internacional. Així mateix, el jugador groc Bryan Fariñas va ser nomenat millor jugador del torneig celebrat a les instal·lacions esportives del Villarreal CF.

Aquesta important competició internacional, organitzada pel Villarreal CF, s’ha dut a terme durant dissabte, diumenge i dilluns a la Ciutat Esportiva, la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica ia les instal·lacions municipals de les Alqueries. A més de gaudir del millor futbol, els participants han completat una infinitat d’activitats, com visitar l’Estadi de la Ceràmica o una entrada gratuïta per al parc aquàtic Aquarama.

La Costa Girona Cup, organitzada pel Submarí Groc, arrencarà aquesta setmana (del 27 de juny a l’1 de juliol), prenent el testimoni de la Villarreal Yellow Cup Summer.

Consulta els resultats i classificacions de la Villarreal Yellow Cup Summer.

Compartir.