La Villarreal Yellow Cup, a punt
La Villarreal Yellow Cup, a punt

ACF FOTOGRAFÍA

Més de 15.000 persones passaran per la Ciutat Esportiva del 2 al 5 d’abril

Una de les competicions més prestigioses a nivell nacional i internacional ja calfa motors. La Villarreal Yellow Cup 2015 es disputarà en la Ciutat Esportiva del Submarí els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril. Aquesta edició és, a més, la més reeixida fins al moment quant a participació, ja que al voltant de 120 equips intentaran aconseguir l’anhelat trofeu i està previst que més de 15.000 persones acudisquen a les instal·lacions del Submarí.

Les categories participants són: prebenjamín, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i categoria femenina. Més de 200 partits estan programats per a la Villarreal Yellow Cup 2015, encontres que estaran repartits tant en camps de Futbol 7 com de Futbol 11. Ja està definit el quadre de grups. Pots consultar-ho en la següent adreça: Quadre de Grups.

Clubs nacionals de primer nivell com l’Atlético de Madrid, Levante UD o Valencia CF assistiran al torneig i es reuniran amb conjunts internacionals com Aspire Academy (Catar) i Roasso Kumamoto (Japó). Equips de renom en el territori espanyol també es citaran en la Ciutat Esportiva com el CD Roda, CD Castellón, Barakaldo CF, SD Amorebieta o CD Don Bosco, entre uns altres.

Per a més informació sobre la Villarreal Yellow Cup 2015, pots visitar la pàgina oficial: Villarreal Yellow Cup.

 

Compartir.