La Villarreal Cup arranca aquest dijous
La Villarreal Cup arranca aquest dijous
HOYOYO

La Ciutat Esportiva i la Ciutat Esportiva PAMESA acolliran els partits del torneig

Una nova edició de la Villarreal Cup arranca este dijous en la Ciutat Esportiva del Villarreal CF i la Ciutat Esportiva PAMESA. Esta 15a edició comptarà amb la participació d’equips de tots els racons del món que arriben a Vila-real disposats a disfrutar del bon ambient del torneig, així com de les activitats complementàries.

Amb més de 100 equips, 2.500 persones allotjades en els hotels de la zona de Benicassim i Orpesa, el torneig torna a convertir-se en la referència dels Tornejos de la temporada estival. Les categories del torneig són des de prebenjamí a juvenil, encara que també hi ha lliga de veterans.

Enguany el torneig comptarà amb més de 180 partits en els 4 dies de duració, a més de totes les activitats paral·leles, festa del torneig, visita al Madrigal, Fan Zone per als partits d’Espanya, visites al parc aquàtic i moltes més activitats.

Aquells aficionats al futbol que vullguen i puguen acostar-se al llarg dels quatre dies a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Villarreal CF i a la Ciutat Esportiva PAMESA per a disfrutar del bon futbol, ja que l’entrada és gratuïta.

Es poden seguir els resultats i les notícies relacionades en el torneig en la web www.villarrealcup.es.

Compartir.