La Vilavella es lluïx a l’Estadi de la Ceràmica
La Vilavella es lluïx a l’Estadi de la Ceràmica

HOYOYO

La localitat castellonenca ha sigut protagonista d’Endavant Província davant del Màlaga CF

La localitat de la Vilavella va ser protagonista durant el partit davant el Málaga CF en l’Estadi de la Ceràmica gràcies a la iniciativa ‘grogueta’ d’Endavant Província. Aquest projecte del Villarreal CF es celebra des de fa ja tres temporades amb l’objectiu de promocionar el turisme a les diferents localitats que componen la província castellonenca. Els 400 aficionats desplaçats des de La Vilavella i l’afició groga van gaudir del partit.

Les activitats en honor a Endavant Província van arrancar a la ‘Fan Zone’, situada a la zona adjacent a l’Estadi de la Ceràmica, amb la segona jornada del Torneig de Futbol ‘3×3 Groguet’, que va ser tot un èxit i un exemple de bon ambient esportiu. Els mini futbolistes li’l van passar en gran en els diversos inflable instal·lats per a l’ocasió. Els clubs protagonistes del torneig dedicat a les categories prebejamines i benjamins van ser els equips: Villarreal CF, Club La Vall i Burriana FB.

A la mateixa hora va tindre lloc la celebració del dinar oficial de directives, al Restaurant Entrelínies situat a l’Estadi de la Ceràmica. El menú va ser a càrrec del Restaurant Exagono, que va servir els plats típics del municipi de La Vilavella.

Durant el descans del partit, es va emetre un vídeo promocional turístic sobre La Vilavella al vídeo marcador de l’Estadi de la Ceràmica. Finalment, cal destacar que la banda de música Agrupació Musical Artística Santa Cecília la Vilavella, dirigida per José Daniel Moliner Melià, va desfilar sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica interpretant diverses peces en l’inici i en el descans del partit davant el Málaga CF.

Compartir.