La Vall d’Uixó inaugura Endavant Província 18-19
La Vall d’Uixó inaugura Endavant Província 18-19

HOYOYO

Més de 600 valldeuxenses van viure en directe el partit del Submarí davant el Real Valladolid

La Vall d’Uixó va ser protagonista del duel davant del Real Valladolid d’aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmica. La localitat de la Plana Baixa va ser la primera parada d’Endavant Província en la temporada 2018-19. La localitat invitada va estar representada per la seua alcaldessa, Tania Baños, i per més de 600 valldeuxenses que van anar al coliseu groc per gaudir del partit en directe.

La jornada va començar amb el tradicional dinar de directives, que es va celebrar al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica i que va anar a càrrec de l’restaurant de la Vall d’Uixó El Guano.

Dues hores abans del partit, va començar la festa a la ‘Fan Zone’, instal·lada davant del Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica. En ella, es va disputar la primera jornada del torneig ‘3×3 Groguet’.

Així mateix, abans i durant el descans del xoc entre el Submarí i el conjunt val·lisoletà, la Unió Musical Valldeuxense, dirigida per Àngel Martínez, va interpretar diverses peces musicals sobre la gespa. Al vídeo marcador del feu groc també es va visualitzar un vídeo promocional turístic sobre la Vall d’Uixó.

Compartir.