La prevenció comença des de la base
La prevenció comença des de la base
HOYOYO

El Villarreal CF col·labora, per tercera temporada consecutiva, amb la Setmana de Prevenció d’Incendis

El Villarreal ha volgut mostrar el seu suport, per tercera temporada consecutiva, a la Setmana de Prevenció d’Incendis que se celebra des de hui divendres 23 de novembre i que s’ha anomenat ‘La prevenció comença des de la base’. Per això, els jugadors del planter Jonathan Cánovas López, José Vicente Gozalbo Martínez i Jaime Esteban de l’Infantil B i Salvador Serrano Salazar i Santi Mulet del Cadet B han acudit al Parc de Bombers de Nules per formar part d’aquesta iniciativa.

Els jugadors del planter grocs van gaudir d’una experiència molt especial, posant-se en la pell dels bombers. Van atendre amb interès a les explicacions dels professionals de la Caserna de Bombers de Nules i es van poder posar en la seua pell en un espectacular camió abans de sufocar un xicotet ‘incendi’. Un simulacre que va servir perquè els futbolistes de la Cantera Grogueta isquen conscienciats de l’acte.

La campanya està liderada per l’Associació Professional de Tècnics de Bombers (APTB) que juntament amb 35 Serveis d’Extinció i Prevenció d’Incendis de diverses administracions espanyoles organitzen la Setmana de Prevenció d’Incendis en diferents províncies, comarques i ciutats, des de l’any 2006.

L’objectiu d’aquest projecte és divulgar a la població coneixements que els permeten reconèixer els riscos que poden presentar-se en el seu entorn, transmetent les principals pautes de prevenció per evitar els incendis i en el cas que es produïsquen per conèixer com pal·liar les conseqüències. Amb el propòsit de conscienciar la societat, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló instal·larà un espectacular dispositiu a la Fan Zone durant la prèvia del xoc d’aquest diumenge davant del Real Betis corresponent a la jornada 13 de LaLiga (20.45 hores, Estadi de la ceràmica). Als voltants del feu groc hi haurà tres camions de bombers, també hi haurà presència de la unitat canina, sanitària i de rescat aquàtic, així com un ‘photocall’ perquè els aficionats que ho desitgin puguin fotografiar-se.

Un cop més, el Villarreal CF es reafirma en el seu compromís d’involucrar a l’esport en la societat.

Per veure més imatges de la visita, tan sols cal punxar a la pestanya de ‘galeria’ situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.