skip to content
La Plana Alta brilla en El Madrigal
La Plana Alta brilla en El Madrigal

ACF FOTOGRAFÍA

Fins a sis localitats van ser protagonistes davant el Sporting gràcies a Endavant Província

Objectiu complert. Fins a sis localitats castellonenques han estat protagonistes d’Endavant Província en el partit davant el Real Sporting de Gijón a El Madrigal. Sant Joan de Moró, les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec i la Serratella han mostrat els seus encants al llarg d’una jornada inoblidable.

La jornada va començar a les 10.00 hores amb l’esmorzar oficial de directives del Villarreal CF i el Real Sporting, al costat dels alcaldes de les sis localitats promocionades, que es va dur a terme al restaurant Entrelínies del Madrigal. El menú va ser a càrrec del restaurant Beltrán de les Coves de Vinromà.

Els aficionats van poder conèixer les localitats a través dels seus productes típics i de la seva informació turística a les carpes que es van instal·lar als voltants de l’estadi. A més, 900 seguidors de les sis localitats, convidats pel club, van veure el partit a les grades del Madrigal.

Un cop dins del feu groc la festa va continuar amb les sis localitats com a centre d’atenció, ja que la banda de música conjunta de Vilanova d’Alcolea, les Coves de Vinromà i Sant Joan de Moró, composta per 115 músics i dirigida pel director Kike Martínez Saura va realitzar el primer dels dos desfilades sobre la gespa d’El Madrigal. En el temps de descans la desfilada es va repetir i en tots dos els aficionats van poder gaudir amb les peces interpretades.

A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre les localitats.

Endavant Província continua amb el seu exitós recorregut. Des que comencés la temporada passada, les localitats promocionades han estat Vinaròs, Onda, Peñíscola, la Vall d’Uixó, Burriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbés, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Sueras, Tales, Aín, Albocácer, Benasal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestre, Torre de Embesora, Villar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Santa Magdalena de Pulpis, Lucena del Cid, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos, Xodos, Sant Joan de Moró, Les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec y La Serratella.

Compartir.