La manca de contundència condemna al Villarreal C

HOYOYO

Els grocs van tindre ocasions per haver aconseguit un millor resultat davant l’Oriola (1-3)

El Villarreal C va plantar cara a un dels equips més potents del Grup VI de Tercera Divisió, va tindre innombrables ocasions de gol, però va acabar perdent. L’Oriola va tindre més gol que els grocs en un partit molt igualat que es va decantar per xicotets detalls. Li va faltar contundència a l’equip entrenat per Pere Martí.

El conjunt alacantí va eixir millor en l’inici, tot i que amb el pas dels minuts els grocs van ser entonant-se. El 0-1 va arribar en el minut 42. Un error en l’eixida de pilota va ser aprofitat per Nico per batre Ximo Miralles.

Tot i el cop, el Villarreal C no es va enfonsar. En l’inici de la segona part va començar a acumular ocasions de gol: Chepe, Villa per dues vegades …

Els grocs van perdonar i l’Oriola va ampliar la seua renda. Aquesta vegada va ser José Carlos el que va enviar la pilota a la xarxa després de rematar amb el cap un centre lateral (0-2, m. 65).

L’equip de Pere Martí va aconseguir retallar distàncies gràcies a un doble cop de cap de Jack després d’un servei de córner. El migcampista nigerià va donar esperances als grocs, tot i que el marcador ja no es mouria.

El proper compromís del Villarreal C serà fora de casa davant l’Alzira (dimecres, 12.00 hores).

Fitxa tècnica:

Villarreal C: Ximo; Migue, Jairo (Chepe, m. 59), José Manuel, Nani; Andi (Lama, m. 17), Iván, Jack, Edu (Mou, m. 71); Akale i Villa.

Oriola CF: Raúl; Rafita, Salvi, Marc, Edu; José Carlos, Nico, Rodri (Bryan, m. 88), Ayo; Antoni (Flequi, m. 75) i Iván (Benja, m. 62).

Gols: 0-1. Min. 42: Nico. 0-2. Min. 65: José Carlos. 1-2. Min. 75: Jack. 1-3. Min. 95: Bryan.

Àrbitre: González Peris, ajudat per Terol Conejero i Jordà Jorques. Va amonestar als locals Migue i Jairo; així com als visitants Raúl i Marc.

Incidències: Partit disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva.