skip to content
La inscripció a Psicomotricitat, un èxit
La inscripció a Psicomotricitat, un èxit

VILLARREAL CF

Encara queden places per als xiquets nascuts els anys 2011 i 2012

La inscripció al Curs de Psicomotricitat de la pròxima campanya 2015-16 està sent un èxit. Hui ja s’han completat totes les places oferides per als xiquets nascuts l’any 2010. No obstant açò, els nascuts en els anys 2011 i 2012 encara poden apuntar-se a aquesta activitat tan especial del Villarreal CF. Aquesta temporada disposaran de quatre torns (dimecres, divendres i dos en dissabte) amb els quals podran desenvolupar les seues habilitats motrius bàsiques en les instal·lacions de la Ciutat Deportiva amb professionals especialitzats.

A més de desenvolupar les habilitats motrius, una dels avantatges del curs és que treballa perquè els xicotets puguen passar a formar part del Futbol Base del Villarreal una vegada finalitzats els tres anys de psicomotricitat.

No et quedes sense la teua plaça! Consulta la resta d’informació en l’apartat de psicomotricitat i en els arxius adjunts a aquest text (al peu de la notícia). També es pot realitzar directament la inscripció per al nou curs a través d’un senzill formulari online.

Compartir.