La guinda del Benjamí B a una extraordinària temporada
La guinda del Benjamí B a una extraordinària temporada
||||

El jove i talentós conjunt ‘groguet’ ha estat tercer en la SuperLiga Benjamí i subcampió en el XIX Torneig Manolo Salvador

El Benjamí B del Villarreal CF ha signat una excel·lent temporada, aconseguint la tercera posició d’una competició tan exigent com és la SuperLiga Benjamí de primer any. Els números del conjunt groc, compost majoritàriament per futbolistes que l’any passat militaven al Prebenjamí A, parlen per si sols. Els jugadors del planter groguets han collit 25 victòries, un empat i tan sols quatre derrotes, quedant tan sols per darrere del Valencia i el Levante.

En el seu primer curs com benjamins, la seua faceta anotadora ha estat especialment rellevant, ja que han registrat 145 dianes a favor per només 50 en contra. És més, tots els components del combinat ‘groguet’, a excepció dels porters, s’han estavellat l’esfèric a la xarxa almenys un cop aquesta temporada.

El quadre groc és un equip compacte en què els seus entrenadors, Víctor Silva, Carlos Bou, Leandro Carbonell, José Luis Trillo i Alejandro García, no només han incidit en fonaments tecnicotàctics del futbol, sinó que també s’han centrat en promoure el aprenentatge, creant un clima de confiança entre els seus jugadors. A més, la il·lusió dels jugadors del planter per aquest esport ha estat la principal motivació dels preparadors del futbol base groc, que s’han encarregat de fomentar la solidaritat, l’empatia, el respecte i la unió entre els jugadors de la #CanteraGrogueta, sent la diversió i el progrés dels objectius essencials.

Carlos Bou, entrenador del Benjamí B, ressalta la gran evolució de l’equip i assegura que el creixement ha estat molt positiu: “Al principi ens va costar una miqueta arrencar i és veritat que el joc de l’equip havia de millorar. No obstant això, els xics han demostrat la seua qualitat tant individual com col·lectiva, el que s’ha transformat en molts gols. Al cap i a la fi, qui marca gols és qui s’emporta els partits. Han crescut molt i això ha ajudat a que sàpiguen mirar al company i a perdre una miqueta la por a passar-la. Això ha contribuït a crear una harmonia col·lectiva que s’ha transformat en un joc associatiu i molt bonic”.

D’altra banda, Bou reconeix que tots els tècnics estan molt orgullosos de la feina realitzada per les joves promeses del futbol base groc: “El progrés en aquestes edats és vertiginós perquè els agafem després de l’estiu i sembla que tot és alegria i enrenou. Però sis o set mesos després veiem tot el treball realitzat amb ells i, sobretot, les seves virtuts en plena potència. La veritat és que estem molt contents amb el nivell que han demostrat”.

Cal destacar que el Benjamí B s’ha alçat recentment amb la segona posició al XIX Torneig Manolo Salvador, on el futbolista ‘groguet’ Mario Navarro ha estat escollit el millor jugador del torneig.

El planter del jove i prometedor Benjamí B està formant pels següents futbolistes: Jesús Cortés, Sergio Cepedal, Martín Agustina, Jorge Zarceño, Xavi Royo, Jesús Caballero, Aitor Salas, José María Gil, Manuel Gozalbo, Carlos Bacca, Daniel Blanch, Noah Caballero, Mario Navarro i Miguel Soria.

Compartir.