skip to content
La gran festa d’Endavant Igualtat
La gran festa d’Endavant Igualtat

El Villarreal ha congregat més de 400 persones en l’esdeveniment de final de campanya en el Centro de Congresos, Ferias y Encuentros

El Villarreal CF ha gaudit aquest dimarts de la festa de final de temporada d’Endavant Igualtat. Les associacions i els equips de la Cantera Grogueta s’han donat cita en el Centro de Congresos, Ferias y Encuentros de Vila-real per a viure una inoblidable jornada amb jocs i activitats, que va culminar amb la celebració d’un multitudinari menjar en plenes festes patronals de Sant Pasqual.

Aquesta tradicional festa, que es va interrompre a causa de la pandèmia del covid-19, s’ha celebrat de nou després de tres temporades i l’expectació ha sigut màxima. L’esdeveniment ha tingut un gran acolliment i ha comptat amb la participació de més de 400 persones. Entre ells, els futbolistes del primer equip Yeremy Pino i Jorge Cuenca, que s’han sumat a aquesta gran festa per la igualtat. El davanter canari, canterano del club, fins i tot ha pogut saludar a algunes de les persones dels centres amb els quals va gaudir de trobades i vivències durant les seues diferents etapes com a jugador del futbol base.

El Villarreal Femení, Villarreal B, Villarreal C, Juvenil A, Juvenil Roda, Juvenil B, Cadet A i Cadet Roda han compartit una fantàstic partit amb les associacions que han participat durant tota la temporada en el projecte d’Endavant Igualtat del club groc: Cris La Vall (malaltia mental), Down Castelló (síndrome de Down), Aspropace (paràlisi cerebral), CAU Castelló (autisme), La Panderola (educació especial), Residència Verge de Gràcia (tercera edat), AFA Vila-real i Almassora (alzheimer) i el Centre Plana Baixa de Nules (centre d’acolliment).

La diversió ha regnat en una jornada de convivències en la qual hi ha hagut tot tipus de jocs i activitats: camp inflable 3×3, chutómetro, diana, karaoke, jocs de taula, photocall i la presència de Groguet, la mascota del Villarreal, que no ha volgut perdre’s aquesta festa d’Endavant Igualtat.

Durant tota la jornada, també va estar molt present el record de José Manuel Llaneza. L’exvicepresident del Villarreal CF era un dels grans impulsors del projecte Endavant Igualtat i sempre liderava les festes amb les associacions i centres de la província.

Endavant Igualtat, un projecte pioner

Endavant Igualtat és un projecte impulsat pel Villarreal CF que aposta per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base. Els equips principals de la Cantera Grogueta i el Villarreal Femení apadrinen a diferents centres especials de la província de Castelló, amb l’objectiu afegit d’ajudar als membres en el seu creixement personal i amb una sensibilitat concorde a les necessitats i dificultats dels altres, compartint amb ells les seues experiències en un enriquidor intercanvi de valors que impulsa i afavoreix el creixement de totes dues parts.

La iniciativa consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com en les instal·lacions del Villarreal CF. En la mesura de les seues possibilitats, els membres dels centres assisteixen als partits i animen als seus equips a la Ciutat Esportiva.

Compartir.