skip to content
La Gala Nacional de l’Esport ja és aquí
La Gala Nacional de l’Esport ja és aquí
HOYOYO

L’esdeveniment se celebrarà aquest dilluns a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló

El compte enrere ha començat. Aquest dilluns se celebrarà la Gala Nacional de l’Esport 2018 en un acte que es durà a terme a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló a partir de les 19.00 hores (en directe per Teledeporte). Quatre hores abans, a les 13.00 hores, se celebrarà una roda de premsa oficial a l’Hotel Intur de Castelló que servirà com a presentació d’una Gala, impulsada per l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva, que és un dels esdeveniments més prestigiosos de l’esport nacional, en la qual es premiaran als millors esportistes espanyols de l’any. Està previst que el president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el president de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva, Julián Redondo, assisteixin a la roda de premsa que tindrà lloc a l’hotel Intur de Castelló.

Els èxits esportius de Sergio García, Toni Nadal, Gemma Hassen-Bey, l’hoquei espanyol i les fèmines de l’Atlétic ode Madrid seran homenatjats en una gala on també tindran protagonisme el diari Marca pels seus 80 anys de difusió esportiva i Podoactiva, que rebrà el premi per la seua tasca en el camp de la medicina esportiva.

Ja el dimarts serà el torn del LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva que tindrà lloc a l’Estadi de la Ceràmica. El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, serà l’encarregat d’inaugurar la jornada de dimarts amb una ponència que servirà com a punt de partida.

El LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva finalitzarà el dimecres a l’Estadi de la Ceràmica amb la segona jornada del Congrés dels Periodistes Esportius que va reunir per primera vegada a les Forces de Seguretat de l’Estat (Guàrdia Civil i Policia Nacional) per explicar com combaten la mentida en les xarxes socials i l’odi a internet.

L’agenda d’aquesta setmana és la següent:

Dilluns, 26 de febrer:

13.00 hores: Roda de premsa oficial de presentació de la Gala Nacional de l’Esport 2018. L’acte tindrà lloc a l’hotel Intur de Castelló i comptarà amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, i del president de l’Associació Espanyola de la premsa Esportiva, Julián Redondo.
19.00 hores: Gala Nacional de l’Esport 2018 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Dimarts, 27 de febrer:

10.30 hores: Primera jornada del LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva a l’Estadi de la Ceràmica. El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, serà l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment amb una ponència.

Dimecres, 28 de febrer:

12.00 hores: Segona jornada del LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva a l’Estadi de la Ceràmica. Representants de les Forces de Seguretat de l’Estat (Guàrdia Civil i Policia Nacional) explicaran com combaten la mentida en les xarxes socials i l’odi a internet.

Compartir.