skip to content
La Costa Girona Cup s’acomiada amb èxit
La Costa Girona Cup s’acomiada amb èxit

VILLARREAL CF

Els equips benjamí i prebenjamí grocs alcen el trofeu de la seua categoria

Una veritable festa del futbol. La Costa Girona Cup ha posat el punt i final aquest diumenge a quatre intensos dies d’esport i diversió a la Costa Brava. Un cop més, la #CanteraGrogueta va ser protagonista en una cita en què el prebenjamí i l’aleví del Villarreal CF van alçar el trofeu de les seues respectives categories. Per si fos poc, els groguets Xavi Royo, del prebenjamí, i Alejandro Chavero, del benjamí, van ser reconeguts com els millors jugadors del torneig.

Aquest esdeveniment, que celebrava la seua onzena edició, va comptar amb la participació de més de 1.500 jugadors, d’entre 6 i 19 anys, enrolats en un centenar de conjunts. Una impressionant cita futbolística en la qual s’han celebrat més de 200 encontres de totes les categories.

Més enllà del futbol, el certamen va oferir als participants i als seus acompanyants una infinitat d’activitats lúdiques. Entre partit i partit, els participants van tenir l’oportunitat de fer turisme per alguns dels punts d’interès de les províncies de Girona i Barcelona i van gaudir d’una impressionant festa a la qual van assistir tant els joves jugadors com els seus familiars.

La Costa Girona Cup és un dels quatre tornejos que organitza el Villarreal CF juntament amb la Yellow Cup Easter (Setmana Santa), Villarreal Final Cup i Villarreal Yellow Cup Summer.

Pots obtenir més informació referent al torneig i consultar els resultats i classificacions a la pàgina web:  http://www.costagironacup.com/

 

Compartir.