skip to content
La Costa Girona Cup, el fermall ideal a la temporada
La Costa Girona Cup, el fermall ideal a la temporada

HOYOYO

Més de 100 equips procedents de diferents països es donen cita aquesta setmana a la Costa Brava

El millor colofó a la temporada. La Costa Girona Cup ultima els preparatius per a la celebració de l’onzena edició d’aquest competit torneig que se celebrarà a partir de demà, 28 de juny, i fins a l’1 de juliol a la Costa Brava. Aquest esdeveniment comptarà amb la participació de 100 equips arribats de tots els racons del món com el PDI United FC (Estats Units), Inspire Soccer Texas (Estats Units), Califòrnia YSM (Estats Units), Japan Selection (Japó) i Cote Bleue ( França).

Més de 1.500 jugadors, d’entre 6 i 19 anys, participaran en un esdeveniment esportiu que comptarà amb més de 200 encontres. Aquests tindran lloc en els nou camps de gespa natural amb què compta la seu del torneig, situada a la localitat barcelonina de Tordera.

Desde su inauguración, han pasado por el torneo equipos de todas las comunidades autónomas españolas y combinados procedentes de todos los continentes. Es la presente edición, participarán también selecciones formadas con jugadores de los Campus oficiales del Villarreal CF.

Més enllà del futbol, el torneig també ofereix una infinitat d’activitats lúdiques. Entre partit i partit, els participants faran turisme per alguns dels punts d’interès de les províncies de Girona i Barcelona i visitaran el parc aquàtic Water World Lloret.

La Costa Girona Cup és un dels quatre tornejos que organitza el Villarreal CF juntament amb la Yellow Cup Easter (Setmana Santa), Villarreal Final Cup i Villarreal Yellow Cup Summer.

Pots obtenir més informació referent al torneig i consultar els resultats i classificacions a la pàgina web:  http://www.costagironacup.com/

 

Compartir.