La Copa Endavant llueix a la Vall d’Uixó
La Copa Endavant llueix a la Vall d’Uixó

Un total de 220 participants van gaudir del torneig impulsat pel Villarreal CF en una jornada festiva per a la localitat

La Vall d’Uixó va gaudir d’una jornada inoblidable gràcies a la Copa Endavant 3×3. La localitat de la Plana Baixa va albergar aquest dilluns 17 d’abril, festiu local en honor a Sant Vicent, el torneig impulsat pel Villarreal CF per a celebrar el centenari del club en els diferents municipis de la província de Castelló.

Més de 220 jugadors i 63 equips es van veure les cares per a gaudir d’un dels esdeveniments esportius més divertits de la nostra província. Els participants, xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys, que es van citar en el CEIP L’Assumpció de la Vall d’Uixó per a competir i passar-ho en gran de la mà del Villarreal.

Els guanyadors van ser La Vall en la categoria Groc i Els Hat-trick en la categoria Blau, que van segellar la seua passe a la gran final, que se celebrarà el 10 de juny sobre la gespa de l’Estadio de la Cerámica. A més, tots els jugadors van rebre una samarreta grogueta especial per a disputar el torneig, així com una motxilla amb un pack de benvinguda.

A més dels partits, el Villarreal CF va portar a la Vall d’Uixó una gran varietat de jocs, inflables i activitats per a garantir la diversió dels més xicotets. Per si no fos prou, el trofeu de la UEFA Europa League, collit en 2021 davant el Manchester United a Gdansk (Polònia) també va viatjar a la localitat perquè els aficionats es fotografiaren amb ella. El llegendari exfutbolista i ambaixador del club, Marcos Senna, també va visitar el municipi.

Aquest especial torneig, a més de la Vall d’Uixó, s’ha celebrat ja a Segorbe, Almassora, Benicàssim i Nules.

Compartir.