La consolidació del Prebenjamí G
La consolidació del Prebenjamí G

HOYOYO

El jove conjunt ‘groguet’, amb actitud i passió, busca créixer en una categoria ‘coneguda’

El Prebenjamí G del Villarreal CF reflecteix la il·lusió pel futbol. Amb les botes posades i vestint l’elàstica groga, entren corrent al terreny de joc, disposats a gaudir del seu esport favorit. El conjunt groc, dirigit per Vicente Tarancón i Sebi Holerga, està vivint la temporada de la seua consolidació en una categoria primerenca, però exigent per a un grup format, quasi a parts iguals, per jugadors de segon any i joves futbolistes que aquesta temporada han deixat enrere psicomotricitat i estan donant els primers passos en el futbol de competició.

“La trajectòria és ascendent. Els primers mesos sempre són més durs perquè alguns jugadors són nous i s’han d’acoblar a la dinàmica de la resta de xiquets. En els últims mesos, estem anant a més”, explica Sebi Holerga, un veritable apassionat del futbol base. “A aquestes edats, els resultats no són transcendents. Busquem que els xiquets compleixen els objectius individuals i progressen al llarg de la temporada, seguint la filosofia del club”, reconeix.

D’entre totes les virtuts que tenen els jugadors del Prebenjamí G, els seus tècnics destaquen l’actitud amb la que afronten cada sessió d’entrenament: “Són un grup excepcional. Tenen molt bona actitud tant en el pla esportiu com en el personal. Absorbeixen ràpidament tots els conceptes que els transmetem. A més, tenen un punt d’ambició que els reforça com a conjunt”.

Finalment, i malgrat tractar-se d’un equip format per jugadors de gran personalitat, Holerga destaca la tasca que exerceix Adrián Ballester al vestidor: “Sempre té una paraula d’ànim per tots els seus companys. És un dels jugadors que més treballa en què el grup estiga cohesionat i amb motivació per afrontar sempre al màxim els entrenaments i els enfrontaments”.

Amb energia i ganes de seguir creixent, el Prebenjamí G encara una segona volta que es preveu il·lusionant i plena de reptes en l’àmbit esportiu i humà.

La plantilla del Prebenjamí G està composta pels següents jugadors: Adrián Ballester Puig, Alejandro Sales Miró, Alessio Escrig García-Broch, Alfredo García-Petit Hernández, Gerard Villacreces Pedrosa, Iván Boix Carrasco, Joel Dorado Rubio, Josep Branchadell Casalta, Marc Expósito , Sergi Moliner Aragó, Siro Renau Cabrera, Yassin Batouche. El conjunt està dirigit per Sebi Holerga i Vicente Tarancón.

Compartir.