skip to content
La Cerámica com a fortí per a la permanència
La Cerámica com a fortí per a la permanència

El Villarreal B rep a l’Elche aquest diumenge a les 16.15h en La Cerámica

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Elche CF, corresponent a la jornada 30 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc aquest diumenge a les 16.15 hores en l’Estadio de la Cerámica.

Per a este, l’APV ha organitzat una prèvia des de les 10.00 hores al carrer Millars en la qual hi haurà dj, bou mecànic, consurso d’allioli, menjar de germanor i molt més. Després de realitzar-se estes activitats, els peñistas animaran al Mini Submarí en Fons Sud.

Estes han sigut les declaracions de l’entrenador del Villarreal B:

Prèvia de l’APV

“Vull donar-li les gràcies a l’Agrupació de Penyes del Villarreal. Crec que és una gran iniciativa ajudar perquè vinga molta gent. També vull agrair a tota la gent que va vindre al partit contra el Zaragoza i, en un partit molt difícil, els xics van meréixer guanyar i ens van ajudar i ens van donar alé quan el Zaragoza estrenyia. Per a nosaltres és molt important perquè per a estar en esta categoria tan bonica serà vital jugar a casa”.

A continuar la ratxa en l’Estadio de la Cerámica

“Contra l’Eldense l’equip va començar jugant molt bé i amb el penal canvia tot. Vam tornar a cometre errors. Hem de fer moltes més coses fora i estem tardant més del que volguérem, però vull centrar-me en l’imminent, que és l’Elche. És el millor equip de 2024, només li han ficat un gol. Ara tenen una creença i s’han reforçat molt bé, però juguem a casa i, des de novembre, estem sent molt potents. Guanyar a casa és el que ens donarà un possible bitllet per a l’objectiu final, que és salvar la categoria. Volem centrar-nos en això. Crec que ací els xics són molt potents”.

Com fer-li mal a l’Elche

“Fent el que estem fent fins ara. Tenim unes certes debilitats que els contraris saben, però si ens defenem molt arrere som menys equip. Una de les coses importants serà tindre molta personalitat a casa i anar a buscar-los en pressió mitjana-alta, que no florisquen els seus recursos individuals i col·lectius, perquè és un equip que fica a molta gent a dalt, però també els podem fer córrer. Tenim eixe pensament interioritzat que a casa som molt forts. Si som capaços de pensar-ho, ho farem”.

Iker i Alti després de l’Europa League

“Ja han entrenat hui amb nosaltres. Sempre dic que són capaços d’anar amb el primer equip, estar a l’Europa League i arribar a les cinc del matí a la seua casa i a les nou 9.30h estar veient un vídeo del rival i a les 10.30h estar entrenant a un nivell molt top. Eixa és la grandesa que tenim ací, que hi ha cultura del treball i de l’esforç i un sentit de pertinença. I això que són dos jugadors diferents; Iker porta molts anys ací i Alti ha arribat enguany, però ja té un gran sentit de pertinença”.

Pablo Iñiguez

“És una persona molt important per a nosaltres. Cau i s’alça. Torna a caure i es torna a alçar. Els xics joves que tenim han de créixer molt emocionalment encara i és un jugador molt important pel que representa per als xics. Ens ajuda al fet que se situen i que els parle de situacions que apareixeran. Els ajuda molt en el dia a dia en l’aspecte personal i en l’esportiu. En el camp, és un home d’experiència amb més edat que la resta. Estem contents perquè torna a estar prop del camp. Ens queden 13 finals importants i serà important la seua col·laboració en els partits que ens puga ajudar”.

La roda de premsa completa, disponible en el vídeo.

Compartir.