skip to content
L’Infantil participa en el torneig d’Arona
L’Infantil participa en el torneig d’Arona

ACF FOTOGRAFÍA

Els grocs es mesuraran a l’Atlético de Madrid, Borussia Dortmund i Aspire Academy

L’Infantil de primer any del planter del Villarreal participaran en la XIX edició del Torneig Internacional ‘La Lliga Promises’ que es celebrarà en l’Estadi Antonio Domínguez d’Arona (Tenerife) els pròxims 26, 27 i 28 de desembre. L’equip groc, que debutarà el dissabte, està enquadrat en el Grup C de la competició al costat de l’Atlético de Madrid, el Borussia Dortmund i conjunt de l’Aspire Academy.

El calendari de l’Infantil del Villarreal serà el següent:

Dissabte 27 de desembre:

  • Villarreal-Borussia Dortmund (10.35 hores).
  • Atlético de Madrid-Villarreal (12.20 hores).
  • Villarreal-Aspire Academy (15.50 hores).

En cas de superar la Fase de Grups, els grocs disputarien els quarts de final a última hora de la vesprada, mentre que les semifinals i la gran final es jugaran el diumenge 28 de desembre.

El torneig, que està organitzat per la Lliga de Futbol Professional i la Fundació El Larguero, serà retransmès per la Sexta i LA LLIGA TV a través de la pàgina web oficial de la LFP. També en l’Aplicació oficial de la LLIGA TV, que es pot descarregar tant per a dispositius IOS (http://lfp.sh/6484s9) com Android (http://lfp.sh/9si1po). A més, com a novetat podrà veure’s a través de SMART TV des de la APP oficial de la Lliga TV.

 

 

 

 

 

 

 

Compartir.