“L’objectiu està llunyà, però és molt bonic”
“L’objectiu està llunyà, però és molt bonic”
ACF FOTOGRAFÍA

El central del Villarreal B Marcos Mauro adverteix del perill de l’Atlético Levante (dissabte, 12.00 hores)

El central argentí del Villarreal B, Marcos Mauro, va assegurar que si el filial groc és capdavanter del Grup III de Segona Divisió B no és per casualitat i sí per la qualitat humana dels seus components. “Es transmet la unió que tenim en el vestuari. Cada entrenament gaudim al màxim i açò es nota en el camp. Som un gran grup”, va afirmar.

Segons el defensa, el triomf assolit contra l’Hèrcules (3-1) ha reforçat encara més a l’equip, encara que adverteix que el duel d’aquest dissabte en el feu de l’Atlético Levante serà molt complicat: “Tots ens vam ser contents d’haver aconseguit la victòria contra un equip de tant nivell com l’Hèrcules. Ara sabem que l’Atlético Levante no arriba amb una bona ratxa i voldran demostrar que poden competir contra un altre filial. Hi haurà molta intensitat per part de tots dos equips”.

Per a Marcos Mauro, el repte de l’ascens de categoria il·lusiona al Villarreal B: “L’objectiu està molt llunyà, però és molt bonic. Anem a lluitar per aqueix somni d’estar l’any que ve en Segona Divisió A. En altres grups hi ha equips molt forts, però aquest Villarreal B té alguna cosa diferent. Contra l’Hèrcules ja vam demostrar que si estem tots al 100% pocs rivals podran competir contra nosaltres. Altres equips tenen gent més veterania, però aquest equip és bastant madur malgrat la seua joventut”.

Compartir.