L’espectacle del ‘3×3 Groguet’ segueix en marxa
L’espectacle del ‘3×3 Groguet’ segueix en marxa

HOYOYO

El Villarreal CF i el Burriana FB triomfen a la segona ronda del campionat de futbol base

En la prèvia del partit davant el Málaga CF, s’ha celebrat la segona jornada del Torneig de Futbol ‘3×3 Groguet’, en què han participat diferents equips prebenjamins i benjamins de tres equips que formen part d’Endavant Futbol Provincial: Villarreal CF, Club la Vall i Burriana FB.

Els partits, que van començar dues hores abans de l’inici del xoc entre el Villarreal CF i el Málaga CF, es van disputar en els mini camps instal·lats a la ‘Fan Zone’ situada a la zona adjacent a l’Estadi de la Ceràmica. L’afició del Submarí es va apropar per gaudir del gran ambient.

Després de gaudir dels diferents partits entre els equips protagonistes, la final de la categoria prebenjamí es va disputar entre el Grup Mario del Villarreal CF i el Grup Trigueros també del Villarreal CF. El xoc entre els dos equips grocs es va resoldre per 2-4 a favor del Grup Trigueros.

D’altra banda, en la categoria benjamí, es va disputar una final molt igualada entre el Grup Mario del Burriana FB i el Grup Trigueros de Burriana FB que va acabar en empat (1-1). La loteria dels penals va decantar la balança a favor del Grup Mario.

 

Compartir.