“L’Ebro és una de les revelacions de la categoria”
“L’Ebro és una de les revelacions de la categoria”
HOYOYO

Miguel Álvarez augura un partit dur davant un rival molt complet i que travessa per un bon moment

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha analitzat la prèvia del xoc davant el CD Ebro al Mini Estadi (dissabte, 17.00 hores). El tècnic ‘groguet’ augura un partit dur i disputat davant un gran rival: “Arribem de fer un partit molt complet davant l’Espanyol. Vam signar una primera meitat de molt bon joc i una segona part en la qual vam tenir ofici davant un gran rival. La victòria ens reforça, però el nostre rival també està en un gran moment. Serà un partit molt difícil. Ells estan fent números impressionants a domicili”.

A més, l’entrenador de Jaén ha elogiat la gran temporada del CD Ebro: “És un equip que està fent una gran segona volta. Estan en plena línia ascendent. És un conjunt amb qualitat i que fa servir múltiples registres. A casa és un equip més directe, mentre que a domicili practica un joc més associatiu, aprofitant també les armes del contraatac i la pilota aturada”.

D’altra banda, Miguel Álvarez ha valorat la dificultat d’aquesta segona volta: “En aquesta segona volta hi ha molts rivals que arriben en un gran moment de forma i volen enganxar-se als llocs de dalt com l’Espanyol o l’Olot … Aquesta és una lliga molt competitiva”.

Compartir.