L’Aleví passa a vuitens com a líder
ACF FOTOGRAFÍA

L’equip groc va golejar a l’Eibar (8-0) i va superar l’Atlètic (1-2) en la jornada vespertina

L’Aleví del Villarreal es va classificar brillantment per als vuitens de final del XXII Torneig Nacional Pamesa La Liga Promises en quedar líder del grup B amb 10 punts sumats en quatre partits. A la jornada matutina, l’equip dirigit per Guille Oriol va empatar davant el Getafe (1-1) i va doblegar el Real Betis (1-0). Ja a la vesprada, l’Aleví del Submarí va golejar a l’Eibar (8-0) i va superar l’Atlético (1-2). Com a primer classificat del grup B, el Villarreal s’enfrontarà aquest dissabte a vuitens de final al quart del grup A, el Málaga (11.30 hores, Mini Estadi, Laliga TV).

• Jornada 3: Espectacular golejada davant l’Eibar (8-0)

No va poder començar millor la tarda per al Submarí. Tot just havien transcorregut tres minuts del xoc davant l’Eibar quan Jorge va avançar al Villarreal després d’una gran jugada a mitges amb el seu company Javi. Els grocs, molt endollats, es van bolcar a l’àrea del conjunt armer, que amb prou feines podia contenir l’empenta de l’equip de Guille Oriol. Un darrere l’altre, els gols van anar caient del costat groc, que va tancar el partit amb un contundent 8-0 amb un ‘hat-trick’ de Jorge i un doblet de Sergio al qual es van sumar els gols de Nacho i Jordi.

• Jornada 4: Triomf davant l’Atlètic per acabar líder (1-2)

L’Aleví del Villarreal es jugava davant l’Atlético de Madrid acabar la fase de grups com a líder del grup B. I ho va aconseguir. Els grocs van vèncer per 1-2 amb gols de Sergio Llinares i Rodri i van fer inútil el gol d’Hugo Solozábal. L’equip dirigit per Guille Oriol es va avançar gràcies a Sergio Llinares, que va caçar una pilota perduda en l’àrea per afusellar el porter de l’Atlètic. El conjunt ‘matalasser’ empatar només dos minuts després, però l’Aleví del Villarreal va reaccionar de seguida i va marcar el segon gol. Rodri va controlar una pilota llarga de manera espectacular i el va col·locar dins de la porteria amb un cop de dreta al pal llarg.

Victòria i empat en la jornada matinal

• Jornada 1: Igualada al debut davant el Getafe (1-1)

El Villarreal CF va debutar en el XXII Torneig Nacional Pamesa La Lliga Promises amb un empat contra el Getafe CF (1-1) en un partit en el qual el Submarí va tenir més ocasions en els primers minuts de partit.

A la primera meitat, els grocs van dominar a plaer. Tot i que la defensa del Getafe i el seu porter, Dan Daniel, aconseguien frenar el constant atac del Submarí, Sergio Fernández va aconseguir avançar l’equip groc amb un cop de cap al minut 10.

Ja en la segona meitat, el Getafe va aconseguir empatar per mitjà d’Ismael. L’Aleví del Villarreal es va bolcar a l’atac a partir de llavors a la recerca del gol que li donés la victòria, però aquest no arribaria i el Submarí es va haver de conformar amb un empat (1-1) en el seu debut en el torneig.

• Jornada 2: Victòria per la mínima davant el Reial Betis (1-0)

El Villarreal CF va vèncer en el seu segon partit del torneig Pamesa La Liga Promises contra el Real Betis. En l’inici del duel els grocs van estar a punt de transformar dues faltes a la vora de l’àrea, la segona d’elles, llançada per Javier Guerra, va ser la més perillosa ja que el porter rival no va tenir opció de blocarla.

A la segona meitat, els grocs van aconseguir fer-se amb el centre del camp i crear així jugades més perilloses portant sempre la batuta del partit. Jorge Domingo va ser l’encarregat d’avançar al Villarreal anotant l’únic gol del xoc.