L’afició col·labora amb la campanya Dóna Sang
L’afició col·labora amb la campanya Dóna Sang
HOYOYO

Un gran nombre d’aficionats s’han acostat a l’Estadi de la Ceràmica per donar amb aquesta iniciativa

La campanya de Dóna Sang, una vegada més, ha estat tot un èxit entre els aficionats del Villarreal Cf. Els grocs han fet costat a la iniciativa acostant-se a l’Estadi de la Ceràmica per donar sang. Una activitat solidària emmarcada dins del projecte Endavant Solidaritat.

La donació, que va tenir lloc a la zona de Preferència central baixa de l’estadi, va comptar amb la presència de l’ex jugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, així com dels futbolistes del primer equip Víctor Ruiz i Antonio Rukavina, que van assistir a l’acte per agrair de primera mà la solidaritat dels ‘groguets’. A més, també van estar presents Amparo Cáceres, del Centre de Transfusions de Castelló. Cal destacar que el club va obsequiar a cada donant amb dues entrades per als partits davant l’Alavés o el Getafe en l’Estadi de la Ceràmica dels propers 11 i 25 de febrer.

El Centre de Transfusió i el Villarreal CF vénen col·laborant des de l’any 2002. En aquests 16 anys de cooperació entre les dos entitats, s’han aconseguit més de 6.000 unitats, que han servit per proveir de sang i hemoderivats als hospitals de la nostra comunitat.

Per gaudir de més fotografies de la visita de Víctor Ruiz i Antonio Rukavina a l’Estadi de la Ceràmica per recolzar la campanya Dóna Sang solament cal punxar en la pestanya de ‘Galeria’ situada just sota la fotografia principal.

Compartir.