Placeholder canvas
Kiko Femenía: “En el Villarreal s’exigeix guanyar”
Kiko Femenía: “En el Villarreal s’exigeix guanyar”
||||||

El futbolista alacantí ha destacat el creixement del club i la importància d’eixir a véncer en tots els partits

Kiko Femenía va comparéixer hui en roda de premsa per a valorar el treball durant aquesta finestra de partits internacionals i amb la mirada posada en el pròxim rival de lliga, el Cádiz CF, que espera en el Nuevo Mirandilla aquest dissabte, 1 d’octubre, a les 14.00 hores. El lateral groguet va subratllar l’exigència d’eixir a guanyar tots els partits i de no cometre errors que priven a l’equip de punts. Aquestes són les declaracions de Kiko Femenía:

Preparació en l’aturada de seleccions

“Vaig arribar una mica mal preparat per la temporada que vaig tindre, però em vaig adaptar ràpidament a l’equip i els companys i l’entrenador em van ajudar moltíssim. Em vaig adaptar a la manera de jugar del club. Aquestes dues setmanes han servit per a preparar el partit del Cádiz i per a agafar més detalls del que l’entrenador vol de mi i per a aprendre i donar el millor de mi”.

Projecció en atac

“Cada jugador té les seues característiques i pot ser que, per les meues, defensar em coste una miqueta més. És la realitat. En atac, el míster m’està donant la llibertat de pujar i és més fàcil per a mi. En defensa, els companys em parlen, m’aconsellen i m’abrigallen”.

Balanç del primer tram de la temporada

“Pense que és molt bo. Hem tingut moltes eixides i fora costa traure punts. El Cadis és un rival complicat que té jugadors molt interessants i haurem de traure la nostra millor versió per a traure punts d’allí”.

Acumulació de partits

“Aquest mes d’octubre estarà carregat de partits. Necessitem estar tots molt endollats per a quan el míster ens necessite. Serà complicat, però bonic. Tots els jugadors volem jugar el màxim de partits. Esperem respondre a l’exigència d’aquest mes”.

Polir detalls

“Per joc, crec que hem donat el 100% i hem jugat molt bé. Ens falten detalls, com en els dies del Betis i el Sevilla. També hem aprofitat aquesta aturada per a corregir aquests detalls que ens van fer no guanyar aqueixos partits i afrontar els que venen amb la major il·lusió i focalitzats a no cometre els mateixos errors”.

Exigència de guanyar

“Ací s’exigeix guanyar. Des que jo he arribat, cada partit cal anar a guanyar-lo. El club està creixent i s’exigeix això. Millorarem i a posar-nos les piles per a això. Cal anar partit a partit. No hem de pensar més enllà del partit del Cádiz”.

Dificultat del partit a Cadis

“Ells van guanyar l’altre dia i la seua confiança creix. La seua gent els abrigallarà tot el possible. Hem de ser forts sabent que hi haurà moments que no ho passem bé. El seu objectiu és la salvació i voldran sumar punts a la seua casa”.

El Vila-real, un os dur de rosegar

“Ve d’anys per la manera de treballar del club i pel plantejament d’Emery. Ha sabut fer un grup molt fort que creu molt en aqueix model de joc. És un afalac que parlen bé de nosaltres. Ens sentim forts. Aquest ha de ser un any molt bonic per a la nostra gent i per a nosaltres”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

 

Compartir.