skip to content
Junts pels tres punts
Junts pels tres punts
||||||

Quique Setién adverteix que no serà gens senzill doblegar al Mallorca en el Ciutat de València (diumenge, 18.30 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha destacat la importància dels tres punts en joc aquest diumenge davant el RCD Mallorca. Per al tècnic del Submarí, els grocs hauran de fer-lo molt bé en el Ciutat de València (18.30 hores).

“Jugar a casa és un plus. Tens més confiança i els rivals es fan més xicotets, encara que veient com està la lliga no hi ha rival fàcil”.

Victòria important

“El Villarreal sempre ha d’eixir a guanyar, és igual a casa o fora. És veritat que és l’últim partit en el xicotet exili. La idea és anar a l’aturada guanyant els dos partits que ens queden”.

Anàlisi del Mallorca

“Hem analitzat al Mallorca, són un equip ben organitzat i amb molts registres de joc. És un equip ben treballat que ens complicarà molta assegurança. Ningú li ha guanyat fàcil, sempre han compromés a tots els rivals. Són tots els seus partits molt igualats”.

Adaptació de l’equip

“Ells porten dos anys amb una idea i amb un entrenador, però ara hi ha un altre que els demana altres coses i ara han de canviar a una altra idea diferent, això és una cosa que requereix temps i que hem de treballar. Hi ha moltes coses que fem bé i coses que ens penalitzen molt, per la qual cosa hem de treballar-ho per a millorar aqueixes coses que els penalitzen. Estem condicionats amb el temps, ja que no estem podent treballar per a anar millorant. És bo tindre tranquil·litat i tindre confiança en el que fem. A mi m’agradaria que tot fora més ràpid, però només portem huit dies. Per això hem de tindre paciència”.

L’aturada pel Mundial

“Espere l’aturada per a poder treballar en el camp coses, ara és impossible i no podem desenvolupar el que volem. Ara jugarem amb un rival que té molt clar quins són els seus mecanismes i el que ha de fer, i nosaltres tenim un equip que està treballant amb una sèrie de canvis als quals hem d’adaptar-nos”.

Per a veure la roda de premsa completa de Quique Setién es pot punxar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.