Junts en el partit de la seguretat
Junts en el partit de la seguretat

HOYOYO

El Villarreal dóna suport a la Setmana de Prevenció d’Incendis amb el Consorci Provincial de Bombers Castelló

El Villarreal ha volgut mostrar el seu suport, per segona temporada consecutiva, a la Setmana de Prevenció d’Incendis que tindrà lloc des del 22 de setembre a l’1 d’octubre. Per això, els futbolistes del primer equip Álvaro, Rodrigo i Pablo Fornals han acudit a la Caserna de Bombers de Nules, en representació de l’entitat ‘grogueta’, per formar part d’aquesta iniciativa.

Els futbolistes del Submarí van gaudir d’una experiència molt especial, posant-se en la pell dels bombers. Álvaro, Rodrigo i Fornals es van vestir amb la indumentària oficial i van atendre amb interès a les explicacions dels professionals de la Caserna de Bombers de Nules.

La campanya està liderada per l’Associació Professional de Tècnics de Bombers (APTB) que juntament amb 35 Serveis d’Extinció i Prevenció d’Incendis de diverses administracions espanyoles organitzen la Setmana de Prevenció d’Incendis en diferents províncies, comarques i ciutats, des de l’any 2006. A més, aquest any, a causa dels bons resultats aconseguits en les últimes campanyes, la província de Castelló serà el punt de partida d’aquesta iniciativa impulsada a nivell nacional.

L’objectiu d’aquest projecte és divulgar a la població coneixements que els permeten reconèixer els riscos que poden presentar-se en el seu entorn, transmetent les principals pautes de prevenció per evitar els incendis i en el cas que es produeixen per conèixer com pal·liar les conseqüències. Amb el propòsit de conscienciar la societat, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló instal·larà un estand informatiu a la Fan Zone durant la prèvia del duel davant l’Eibar corresponent a la setena jornada de LaLiga Santander (18.30 hores, Estadi de la Ceràmica).

Un cop més, el Villarreal CF es reafirma en el seu compromís d’involucrar a l’esport en la societat.

Per veure més imatges de la visita, tan sols cal punxar a la pestanya de ‘galeria’ situada just baix la fotografia principal.

Compartir.