skip to content
Junts i optimistes
Junts i optimistes

L’entrenador del Villarreal assegura que no hi ha un altre camí per a aconseguir la victòria davant el Granada (dilluns, 21.00 hores)

El tècnic del Villarreal CF, José Rojo Martín ‘Pacheta’, ha marcat el camí per sumar tres punts molt importants en el partit d’aquest dilluns davant el Granada (21.00 hores); “No conec un altre camí que anant junts i sent optimistes. Cal valorar el que estem fent bé i arreglar el que estem fent malament. Clar que és necessari guanyar, això és molt clar. És veritat que quan hem fet bon joc no ens ha somrigut, i això ens ha minvat. A més, s’han sumat circumstàncies negatives com a lesions o expulsions, que també ens han complicat. Hem de repetir el que fem bé, hem de repetir el camí del final del partit de l’altre dia. És veritat que no vam fer un bon partit, soc crític amb això, però em va agradar com vam acabar el partit. Pel que intentarem fer de continu eixe partit. Veig l’equip bé, els veig motivats i amb ganes. Pel que veurem si trobem eixa victòria que ens faça estar més tranquils”, va comentar.

Quant a l’anàlisi del rival, Pacheta va advertir del perill: “Esperem un rival agressiu i amb molta arribada. Els equips de Paco tenen unes característiques clares, és un tipus molt ordenat i els seus equips transiten molt bé. Tenim que tapar eixes transicions i tapar als seus jugadors bons. Té baixes importants, però continua comptant amb jugadors desequilibrants. Nosaltres hem de buscar eixa velocitat de pilota, i les coses que hem fet bé durant molt de temps, que duren durant tot el partit. I quan no estiguem bé, hem de ser pràctics”.

Finalment, el preparador burgalés va assegurar que la tranquil·litat és clau: “Tenim por a l’error, tenim por de fallar, i això és el que hem de canviar. Hem de conviure amb l’error, ja que sempre succeeix. És veritat que no has de tindre errors obscens, pots cometre errors i eixos errors existeixen, però hem de millorar en els errors que et poden complicar. Pot haver-hi errades, però hem de tindre tranquil·litat. Hem de millorar les estadístiques negatives, si som ací és perquè estem fent coses malament. Hem de canviar això i hi ha moltes maneres de canviar-ho, hem de buscar i fer canvis per a trobar el nostre millor nivell”.

Compartir.