skip to content
“José Manuel Llaneza va ser, és i serà sempre especial per a tots”
“José Manuel Llaneza va ser, és i serà sempre especial per a tots”

El president del Villarreal va liderar un homenatge en el qual van participar veus representatives de la seua família, l’equip, la ciutat, l’afició i LALIGA

El Villarreal ha celebrat este divendres l’acte de renomenament de la Ciutat Esportiva en honor i memòria a José Manuel Llaneza. L’acte, liderat pel president Fernando Roig, també va comptar amb els parlaments de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch; el president de l’APV, Javier Pérez; la filla de José Manuel, Mar Llaneza; el cap de gabinet de presidència de LALIGA, Víctor Martín; i el futbolista del primer equip i canterano groguet, Álex Baena.

Fernando Roig: “José Manuel Llaneza va ser, és i serà especial per a tots”

Les declaracions més destacades del president del Villarreal van ser les següents:

“Us agraïm a tots els que heu vingut. José Manuel va ser, és i serà especial per a moltíssima gent. Som ací per a recordar-ho. Fa just un any que ens va deixar. Ha sigut un any difícil per a la seua família, per al club i per a tota l’afició. Des del primer moment, ja vam tindre clar que havíem de fer-li este homenatge i posar-li el seu nom a la Ciutat Esportiva”.

Álex Baena: “Li trobem molt a faltar”

El jugador del Villarreal, Álex Baena, es va pronunciar en nom de la plantilla grogueta: “Li trobem molt a faltar. Ens recordem molt d’ell. Ho fem quan vestim la samarreta del Villarreal, quan juguem o quan anem per la Ciutat Esportiva. Jo em recorde d’ell també quan marque un gol. Sempre li estaré agraït per tot el que va fer per mi i per la meua família. Sempre va ser una persona molt especial”.

José Benlloch: “Ho va donar tot pel club i també per la ciutat”

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, es va dirigir als presents per a retre homenatge a Llaneza de part de la ciutat: “Era una persona especial per a esta ciutat. Li vam donar la distinció local, la Medalla d’Or. No es rendia davant ningú. Era un home vehement i lluitador. Ho va donar tot per la ciutat i l’equip de futbol. Este homenatge és necessari. José Manuel Llaneza sempre serà present. Quedarà per sempre el seu esforç i el seu treball. És una persona única”.

Javi Pérez: “Sempre li portem en el cor”

En nom de l’afició, va liderar el discurs Javi Pérez, president de l’Agrupació de Penyes del Villarreal: “Era una persona molt volguda per l’afició. Sempre va ser pròxim a la gent. Sempre va estar atent a tots nosaltres. No sols té el nom de la Ciutat Esportiva, sempre tindrà un lloc en el cor de l’afició del club”.

Mar Llaneza: “És el millor homenatge que podem fer-li”

Mar Llaneza, filla del mític vicepresident groguet, va pronunciar les paraules més emotives del bonic homenatge al seu pare: “És un moment molt especial per a tota la família. Li ho agraïm molt al club i a la família Roig. No hi ha un homenatge millor que puguem fer-li. Volem donar-li les gràcies a tot per l’afecte i el suport que ens heu brindat durant tot enguany en el qual hem estat sense ell. Tots li recordem i sé que al Villarreal mai se li oblidarà. Ara, la teua segona casa porta el teu nom, papà”.

Víctor Martín: “El Villarreal i José Manuel han sigut un exemple per al futbol espanyol”

Finalment, en nom de LALIGA, va acudir Víctor Marín, cap de gabinet de presidència de la competició que va destacar la labor de José Manuel Llaneza i el bon fer del club groc durant els últims 30 anys: “El Villarreal ha sigut un exemple. Un bon exemple per a tots els equips. Ha arrossegat a tots els clubs de LALIGA a millorar i créixer en tots els aspectes. És un club gran. Vila-real és el que és per la seua ceràmica i pel seu club de futbol. José Manuel estaria orgullós per este homenatge”.

Compartir.