“Intentarem sumar en un camp difícil”
“Intentarem sumar en un camp difícil”

ACF FOTOGRAFIA

Planagumà confia en la capacitat del Villarreal B malgrat la dificultat del rival

L’entrenador del filial groc, Lluís Planagumà, ha destacat que el proper partit enfront del Alcoyano (diumenge, 18.00 hores, El Collao) serà un partit complicat, ja que per a l’equip alacantí són tres punts vitals. Encara així, el barceloní confia a fer un gran partit: “Aquesta setmana ha estat diferent després de guanyar al València Mestalla. L’equip ha dissipat els dubtes que s’havien generat i està motivat per anar a competir a Alcoi i intentar guanyar. Sabem que serà un partit difícil, el rival es juga molt i en el seu camp són molt forts, però esperem que sigui un xoc bonic i que se’ns doni bé”.

El tècnic també ha assegurat que la posició en la taula no reflecteix el nivell competitiu i el joc desplegat per l’equip. “De vegades són els resultats els que decideixen si es fa bé un treball, sense tenir en compte que hem tingut derrotes en les quals hem jugat molt bé. Si haguéssim estat més encertats de cara a gol estaríem més prop del cap”, ha afirmat.

De cara a final de temporada, Planagumà ha explicat que l’equip vol seguir millorant, acabar la campanya el més amunt possible i seguir ajudant al primer equip: “Cal competir bé fins al final i acabar tan bé com sigui possible. És important que l’equip tingui una progressió positiva, seguir millorant i ajudar al primer equip que és la labor del filial”. 

Compartir.