skip to content
Informació destacada per a El Partido de las Leyendas
Informació destacada per a El Partido de las Leyendas

L’esdeveniment avança el seu horari i començarà a les 17.15 hores amb diferents homenatges a exjugadors

El Partido de las Leyendas avança el seu horari previst i començarà finalment a les 17.15 hores amb una prèvia especial i plena de sorpreses, en la qual es retrà homenatge als exfutbolistes del Villarreal CF de les diferents èpoques. El club prega als aficionats assistents que acudisquen amb antelació a l’esdeveniment.

A continuació, els horaris establits per a aquest esdeveniment són els següents:

  • Obertura de portes de l’Estadio de la Cerámica: 16.15 hores
  • Homenatge a exfutbolistes i llegendes del Villarreal CF: 17.15 hores
  • Inici de El Partido de las Leyendas: 18.00 hores

Exfutbolistes confirmats del Villarreal CF per El Partido de las Leyendas: Bruno Soriano, Marcos Senna, Juan Román Riquelme, Diego Forlán, Giuseppe Rossi, Robert Pires, Gonzalo Rodríguez, Juanpi Sorín, Rubén Gracia Cani, Andrés Palop, Mariano Barbosa, Moisés García, Antonio Guayre, Víctor Fernández, Igor Tasevski, Héctor Font i Xisco Nadal.

Últimes entrades a la venda de El Partido de las Leyendas

Els aficionats encara poden comprar les últimes entrades a la venda de El Partido de las Leyendas. Els preus de les localitats són 10 (tribuna i tribuna preferent) i 5 euros (fons).

Terminis i punts de venda

  • Online
  • Tenda del Centre: de dimarts a divendres, de 10.00 a 20.00 hores

Participa en el sorteig d’una trobada exclusiva amb les llegendes!

El Villarreal CF ha activat un sorteig per a participar en una trobada exclusiva amb els exjugadors més emblemàtics del club després de la disputa de El Partido de las Leyendas.

Per a participar, els aficionats hauran de pujar una fotografia en Twitter vestint la samarreta del centenari del Villarreal i usant en etiqueta #CentenariGroguet. Cal destacar que per a gaudir de l’experiència has de disposar de l’entrada al Partit de les Llegendes. El sorteig finalitzarà aquest dijous 23 de març, a les 20.00 hores.

Compartir.