Imparables (3-2)!
HOYOYO

El Villarreal B supera la UB Conquense, es posa líder i suma la seua cinquena victòria consecutiva

Cinc triomfs consecutius. El Villarreal B de Miguel Álvarez ha aconseguit una nova victòria a casa davant la UB Conquense per 3-2. Els grocs es van reposar a un matiner gol del conjunt visitant amb dos gols de Dani Villa en el primer temps i un gol en pròpia porta després de la represa. La UB Conquense va aprofitar un penal a falta de 12 minuts per retallar distàncies i donar emoció als últims minuts del xoc.

El conjunt groc es va veure sorprès per un intens inici del seu rival, que en el minut cinc del xoc ja anava per davant en el marcador. El seu màxim golejador, Jairo, es va fer amb un rebot en l’àrea i anotar el primer gol del partit.

El combinat groc no va abaixar els braços i, conscient que tenia tot el partit per davant, va començar a buscar els ariets groguets amb pilotes a l’espai. Al minut 33, Villa va treure partit d’un mal control d’un defensa rival per marxar sol davant Marqueta i posar les taules. Poc abans del descans, un incombustible Villa va tornar a ser protagonista, demostrant ser el ‘més llest de la classe’ i traient profit d’una altra imprecisió visitant. El davanter malagueny sorteja el porter i va posar la pilota al fons de la xarxa. El combinat dirigit per Miguel Álvarez, després de signar una remuntada ‘exprés’, va marxar al descans per davant en el marcador.

A l’arrencada del segon temps, una magnífica jugada individual de Samu Chukwueze va acabar en gol en pròpia porta de la UB Conquense. El Villarreal B posava terra pel mig en un competit xoc. Amb el partit on li interessava al conjunt groc, el col·legiat va assenyalar la pena màxima després d’un agafada de Quintillá a un rival. Des dels onze metres, Jairo va tornar a veure porteria, retallant distàncies i avivant les esperances visitants.

En els últims compassos, el Conquense ho va intentar a la desesperada, però el Villarreal B va fer gala de sobrietat i solidesa per frenar les escomeses del combinat castellanomanxec. El Mini Submarí va aconseguir sumar els tres punts i embutxacar-se la cinquena victòria consecutiva que el col·loca, de manera momentània, en líder del complicat Grup III de la Segona Divisió B .

El Villarreal B posarà rumb a Anglaterra dimarts per enfrontar-se davant l’Hertha de Berlín (dimecres) en la segona jornada de la fase de grups de la Premier League International Cup.

Villarreal B: Joan, Enric, Quintillà, Roger, Carlos, Ramón, Samu, Akale (Lomotey, min. 58), Rubén (Mario, min. 75), Pedro (Simón, min. 84) i Villa.

UB Conquense: Marqueta, Arroyo (Oriol, min. 71), De Pedro, Adrià (Agi, min. 46), Jon Vega, Fransi, Jorge, Iván Rubio, Jairo, David i Peláez (Adhibe, min. 64).

Gols: 0-1, min. 5: Jairo; 1-1, min. 33: Villa; 2-1, min. 41: Villa; 3-1, min. 48: Fransi (pròpia porta); 3-2, min. 78: Jairo (penal).

Àrbitre: Carlos Calderiña. Va amonestar als locals Joan, Ramón, Lomotey i Pedro; així com al visitant De Pedro.

Incidències: Partit disputat en el Mini Estadi de la Ciudad Deportiva.