skip to content
Ilias Akhomach, nominat al Golden Boy 2024
Ilias Akhomach, nominat al Golden Boy 2024

L’atacant marroquí ha sigut inclòs en la llista dels 100 aspirants al guardó de millor futbolista jove del planeta

El mitjà de comunicació italià Tuttosport ha publicat la llista dels 100 futbolistes que aspiren al Premi Golden Boy, un guardó que premia al millor futbolista jove menor de 21 anys. Entre este centenar de talents es troba el futbolista del Villarreal CF, Ilias Akhomach, junt a altres grans noms del panorama futbolístic actual com Lamine Yamal, Alejandro Garnacho o Zaire-Emery, entre altres.

Així, el Submarí, com en les dos edicions anteriors amb Yeremy Pino, tindrà un nou representant en este llorejat premi que coneixerà al seu guanyador de la present edició el mes de novembre.

Ilias Akhomach, talent i sacrifici

Ilias Akhomach va arribar el 3 de juliol de 2023 a la disciplina groga després de finalitzar el seu contracte amb el FC Barcelona. Akhomach, que va realitzar la pretemporada amb el primer equip del Villarreal, va jugar les primeres jornades de competició amb el filial groc, però el seu bon rendiment va provocar que prompte començara a gaudir de minuts en el primer equip.

El caràcter i, sobretot, talent de l’hàbil internacional marroquí el van ajudar a tindre cada vegada més minuts en un equip en el qual fins a la data ha participat en 32 partits, sent titular en 19 d’ells, i contribuint amb 3 gols i 5 assistències.

Compartir.