I els campions del ‘3×3 Groguet’ són…
I els campions del ‘3×3 Groguet’ són…
HOYOYO

El Platges de Moncofa (prebenjamí) i el Borriana FB (benjamí) van triomfar a la gran final

El millor final possible. El torneig ‘3×3 Groguet’ ha celebrat aquesta nit les seues dos grans cites. El Platges de Moncofa (prebenjamí) i el Borriana FB (benjamí) han triomfat sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica en unes finals que s’han celebrat al descans del derbi entre el Villarreal CF i el València CF.

Les semifinals es van celebrar a la Ciutat Esportiva prèviament amb la participació d’equips com el CF Jubelama, CD Salesians Borriana, Platges de Moncofa CF, CF United Vinaròs, Rayo Salesianos, Esportiu Vila-real, CD Oliver i dos conjunts del Villarreal CF, que van lluitar per un bitllet a la final en categoria prebenjamí. Per la seua banda, els equips de CF Jubelama, Borriana FB, CD Salesians Borriana, CD Roda, Club Almenara Atletic, CF United Vinaròs, CD Altura, CD Oliver i Villarreal CF van fer el mateix en categoria benjamí.

Només quatre equips van arribar a la gran final. El Platges de Moncofa va vèncer per 2-1 al Rayo Salesianos a categoria prebenjamí i el Borriana FB també es va emportar el títol en superar per 3-1 al CD Salesians de Borriana.

Al final dels xocs, Marcos Senna i Carlos Guinot, de la Joieria Carlos Guinot, patrocinadora de l’esdeveniment, van lliurar personalment els premis als guanyadors del Torneig ‘3×3 Groguet’.

Els vencedors viatjaran a La Corunya convidats pel Villarreal CF per al partit davant el Deportivo i també van rebre un rellotge, gentilesa de la Joieria Carlos Guinot.

Compartir.