skip to content
“Hem concedit molt darrere”
“Hem concedit molt darrere”
QUIM GARCÍA

Marcelino es mostra autocrític després de la derrota del Submarí davant el Zürich

Massa errors. Marcelino es va mostrar autocrític amb l’actuació del seu equip en la derrota patida davant el Zürich a Suïssa. Per al tècnic asturià la clau va estar en el sacrifici defensiu del seu equip: “Hem perdut la seguretat defensiva que veníem mostrant. Hem concedit molt arrere. Errors absurds. Però no ens queda una altra que intentar corregir-los. Encaixant tres gols en cada partit és molt difícil guanyar”.

Segons l’entrenador groguet, l’equip està capacitat per a reaccionar i aconseguir la classificació per a setzens de final de l’Europa League: “Cal afrontar el dia a dia amb confiança. Hem d’estar motivats per a ser millors cada dia i aqueixa és la idea que hem de portar per a guanyar els pròxims partits”.

Marcelino advoca per recuperar la solidesa com més prompte millor. “Em preocupa el treball defensiu de tot l’equip. No tenim intensitat i la pilota ens arriba a l’àrea amb massa facilitat. En els últims tres partits hem encaixat vuit gols i així és molt complicat sumar punts. Simplement hem de tindre una major concentració i mostrar més intensitat”.

El pròxim repte dels grocs serà guanyar a l’Espanyol diumenge que ve. “Fins ara tot anava molt bé i ara cal analitzar els errors per a tornar a aquells criteris que ens van fer forts. Ara mateix estem en una mala ratxa i a veure si la canviem al més prompte possible en el partit davant l’Espanyol”, va concloure Marcelino.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/Marcelino_postzurich061114_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.