skip to content
“Hem de ser capaços de mostrar la nostra millor versió”
“Hem de ser capaços de mostrar la nostra millor versió”

Bailly assegura veure capacitat a l’equip de realitzar un gran partit de tornada demà davant el Marsella

El defensa del Villarreal CF, Eric Bailly, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i al costat del seu entrenador, Marcelino García, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per a parlar del partit que enfronta demà, a partir de les 18.45h en l’Estadio de la Cerámica, al Submarí i a l’Olympique de Marsella en el partit de tornada dels huitens de final de la UEFA Europa League.

Estes han sigut les declaracions del central groc:

Remuntar l’eliminatòria

“Sabem el complicat que és remuntar l’eliminatòria, però tenim l’obligació de demostrar el que estem demostrant en LALIGA. Serà un partit complicat, però devem en primer lloc demostrar la nostra millor cara i plantejar el partit. Veurem com evoluciona el partit”.

El Marsella, un rival complicat

“El resultat de l’anada va ser una sorpresa per a nosaltres. El Marsella és un gran equip jo, per exemple, he jugat amb molts dels seus futbolistes i sé del que són capaços, però és cert que en la primera part encaixem gols que podríem haver evitat. No obstant això, hem d’oblidar-nos d’eixe partit i centrar-nos en el partit de demà. És difícil, no impossible, si fora així no hauríem perdut el temps a preparar el partit”.

Important donar una bona imatge

“En el partit d’anada no vam tindre l’oportunitat de demostrar una bona imatge i el bon futbol que és capaç de jugar este equip. Tenim una nova oportunitat demà, davant la nostra gent i és el que hem de fer”

Pots tornar a veure la roda de premsa de Bailly al complet en el següent vídeo:

Compartir.