“Hem de lluitar perquè aquesta situació dure”
“Hem de lluitar perquè aquesta situació dure”
ACF FOTOGRAFÍA

Pablo Íñiguez analitza l’actualitat del Villarreal B, líder del Grup III de Segona Divisió B

El defensa del Villarreal B Pablo Íñiguez ha destacat aquest migdia el bon moment que travessen tant el filial com el primer equip, tots dos capdavanters de les seues respectives competicions: “Crec que açò no havia passat encara en la història del club. Cal estar feliços perquè significa que hem evolucionat i que estem en un nivell molt bo, però hem de seguir barallant perquè aquesta situació dure”.

A més, el jugador groc adverteix que no s’han de despistar perquè la categoria és complicada: “Qualsevol et pot complicar les coses, sobretot fora del nostre camp. Hem de ser forts i demostrar que som ambiciosos, que volem competir i que podem estar a dalt”.

Íñiguez també assegura que han d’anar pas a pas sense obsessionar-se amb l’ascens a Segona Divisió A: “El descens va ser una pena perquè aqueixa temporada vam quedar bastant a dalt en la classificació, però ja ha passat. Ara hem d’aprofitar el bon inici i les victòries. Aconseguir l’ascens seria fantàstic, però cal anar pas a pas”.

El central del Submarí ha valorat també al futur rival del filial groc: “El Reus és un rival que està en llocs d’ascens i plantejaran un partit semblat al de l’Alcoyano. Estaran motivats perquè jugar contra el líder sempre et motiva més, i més per a ells, que estan a dalt en la quarta posició”.

Compartir.