skip to content
“Hem de continuar repetint resultats positius”
“Hem de continuar repetint resultats positius”

Marcelino s’ha mostrat feliç pel triomf, però ha insistit a continuar treballant per a continuar acumulant victòries

L’entrenador del Vila-real CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la històrica victòria davant l’FC Barcelona (3-5).

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic groguet:

Valoració del partit

“Crec que vam fer un primer temps molt bo, en el segon el teníem controlat però ens van ficar un gol en una contra i a partir d’ací com ens va ocórrer en més ocasions l’equip entra en un estat d’ànim negatiu i el rival ens torna a sentenciar, no és la primera vegada que ens passa, la Real ens va ficar tres gols en diversos minuts i altres dos en un espai curt de temps. Era una pena perquè estàvem competint de tu a tu contra tot un Barcelona”.

Triomf important, però toca seguir

“L’encert va ser gran i en uns certs moments la defensa del Barcelona no va estar al seu millor nivell i nosaltres tampoc. No soc molt de pensar en punts d’inflexió, si som capaces de repetir resultats positius, en dos mesos sí que podrem qualificar este partit de punt d’inflexió, ara hem de jugar bé i guanyar, llavors si això succeïx en els pròxims 10 partits classificarem el partit com un punt d’inflexió”.

Ilias, un dels homes més destacats

“Ilias és un xic que el coneixia molt poc i ha guanyat el que està succeint, ha jugat moltíssim, la lesió de Yeremy li va facilitar la possibilitat però la veritat és que oferix un nivell alt a nivell competitiu, estem molt satisfet amb el seu rendiment en una situació complicada”.

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet en el següent enllaç:

Compartir.