skip to content
“He complit el meu somni i vull continuar gaudint”
“He complit el meu somni i vull continuar gaudint”

Álex Baena s’ha mostrat feliç i orgullós per la seua recent renovació amb el Villarreal CF

El futbolista del Villarreal Álex Baena ha comparegut aquest dilluns davant els mitjans de comunicació, acompanyat del president de l’entitat, Fernando Roig, per a valorar la seua recent renovació fins a 2028 amb el club groc.

Roda de premsa de Álex Baena

“Em sent molt feliç i orgullós. Vaig arribar al club amb onze anys. No m’imaginava seguir ací tants anys després. Estic molt content de ser ací amb la meua família. Sempre vaig somiar amb arribar fins ací, jugar amb el primer equip i seguir en aquest club”, han sigut les primeres paraules d’Álex Baena.

El jugador d’Almeria també ha agraït a l’entitat la seua aposta per ell: “Moltes gràcies al president, al club i a tota la meua família per ser ací. Estic molt feliç de seguir en aquest club, que és la meua casa i el continuarà sent durant els pròxims anys”.

En ser preguntat pels seus objectius, Baena ha afirmat que la seua prioritat és continuar gaudint al Villarreal: “Aquesta és la meua casa i vull ser feliç ací, trobar el meu millor futbol i poder aconseguir un altre títol en aquest club”.

Quant al seu bon moment, el migcampista andalús ha sentit satisfet pel seu rol en l’equip després d’una fructífera cessió a Girona: “L’any passat em va vindre bé la cessió, l’entorn, l’equip i l’entrenador. Sabia que havia de fer un bon any per a poder tornar. Ho vaig aconseguir i ara tinc la sort d’estar una altra vegada ací en la plantilla del primer equip, competint amb els meus companys, que són boníssims i he de treballar molt per a intentar guanyar-me el lloc i la confiança de l’entrenador”.

D’altra banda, el futbolista groguet ha assenyalat que l’equip està en un bon moment de forma: “Estem on volem, prop dels llocs de Champions. Era l’objectiu que ens havíem marcat al principi: barallar ací. Estem contents, però hem de seguir. No podem fallar, perquè els de dalt no ho fan”.

Finalment, Baena va tindre unes afectuoses paraules en memòria del vicepresident José Manuel Llaneza: “Sempre ha sigut una persona molt especial per a mi. El Villarreal no estaria on està sense ell. És un emblema del Villarreal. Sempre ho tenim molt present. Per a la meua família i per a mi, era fonamental. Ens ajudava molt. Estem agraïts perquè sempre ens va cuidar molt i gràcies a ell hui puc estar ací donant aquesta roda de premsa”.

Roig: “És un exemple per a tota la Cantera Grogueta”

El president del Villarreal, Fernando Roig, va acompanyar a Álex Baena durant la compareixença de renovació del futbolista d’Almeria fins a 2028. El màxim mandatari groc va destacar que aquesta ampliació de contracte és un premi al sacrifici: “Vi de molt jove per a barallar pels seus somnis i ho ha aconseguit. Ara s’està veient recompensat. Ell ha d’estar molt satisfet per haver arribat on està. És un futbolista important per al Villarreal CF”.

Així mateix, Roig ha assegurat que la renovació d’Álex Baena suposa una satisfacció per al club: “És un exemple per a tots els xics joves que arriben al club. És complicat aconseguir el que està aconseguint, però es pot i Baena és el millor exemple. Hem signat un bon contracte amb ell. Estic molt feliç de ser ací amb ell. Li agraïm que vulga continuar defensant el Villarreal tants anys”.

Compartir.