skip to content
“Han sigut dos anys fabulosos”
“Han sigut dos anys fabulosos”

ACF FOTOGRAFIA

Planagumà confirma agraït que abandonarà el club quan acabe la Lliga

L’entrenador del Villarreal B, Lluís Planagumà, ha anunciat avui en roda de premsa que a final de temporada abandonarà l’entitat després de dos anys i mig en el club groc, però ha assegurat que l’equip competirà fins a l’últim partit: “Després de parlar-ho amb el club, he pres la decisió de no perllongar el meu contracte. Estic orgullós de tot aquest temps, la confiança que m’han transmès. Han sigut dos anys extraordinaris. Ara toca que cadascun seguisca el seu camí i cercar la millor solució, però encara queden tres partits i fins a l’últim dia seguirem treballant i demostrant el que hem fet durant tot l’any. Volem acabar molt bé un projecte que iniciarem fa dos anys”.

El preparador del filial ha destacat que el temps que ha estat a Villarreal s’ha sentit molt bé i que sempre li agrairà la confiança i l’afecte rebut: “Estic molt content amb el club i amb la gent del seu entorn, amb el tracte que he rebut i la confiança dipositada. També estic agraït amb la gent del poble, en el qual tant la meua família com jo ens hem sentit molt bé”.

Respecte al pròxim partit que el filial disputarà contra el Badalona (dissabte, 18.00 hores, Camp El Centenari), Planagumà ha reconegut que serà un partit complicat per als grocs perquè el conjunt català és un equip sempre fort en el seu camp: “Tradicionalment no se’ns ha donat bé jugar a Badalona, sempre ens costa. Són un equip molt competitiu en el seu estadi, amb un bon estat físic i hem d’estar molt concentrats i ser molt intensos per a poder traure els tres punts”. 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPplanaguma25abrilweb.mp4{/mp4remote}
Compartir.