skip to content
“Ha sigut un triomf èpic”
“Ha sigut un triomf èpic”

Pacheta celebra la victòria en la seua estrena, encara que reconeix que cal millorar de cara a pròxims partits

L’entrenador del Villarreal, José Rojo ‘Pacheta’ s’ha mostrat feliç i ha valorat el treball dels seus futbolistes després del triomf de l’equip davant la UD Almería (2-1) en l’últim sospir: “Han fet un gran esforç. Han corregut molt i hem aconseguit un triomf èpic. La victòria ens ve bé per a millorar, però hem de continuar treballant, ajustar moltes coses que ens facen créixer i donar continuïtat a les coses que sí que hem fet bé”.

El tècnic groc ha reconegut el gran partit del conjunt indálic en La Cerámica: “Han merescut més. Ens han fet patir i ens han posat en problemes. El resultat ha sigut cruel per a ells perquè han fet un partit molt bo”.

Finalment, el preparador burgalés ha assegurat que l’equip anirà a més en les pròxims encontres: “Estic veritablement feliç i més hui amb el triomf. Necessitàvem aquesta victòria. Quan tinguem més confiança en atac, es veuran més coses. No hem estat bé en els partits. Tampoc en la pressió. Hem corregut molt, però no sempre ho hem fet bé. Ens ve bé aquest encotnre per a analitzar els errors, corregir i ajustar coses”.

Pots veure la roda de premsa completa de Pacheta a continuació:

Compartir.