“Guanyar La Liga Promises és un repte”
“Guanyar La Liga Promises és un repte”

VILLARREAL CF

El entrenador de l’Aleví A, Guillermo Oriol, se mostra ambiciós davant el campionat

El gran any de l’Aleví A encara no ha acabat. No contents amb proclamar-se campions de lliga en aquesta temporada des del passat 27 de maig, l’equip vol continuar afegint títols al seu palmarès. Amb 30 partits disputats, els grocs sumen 29 victòries i tan sols una derrota. Per al seu entrenador, Guillermo Oriol, l’any dels seus jugadors ha sigut espectacular. “L’objectiu que ens vam proposar a principi de temporada ho hem aconseguit tant en lliga com en els tornejos que hem disputat”, comenta.

“A principi de temporada, les expectatives eren altes tant per part del club com per part nostra. Sabíem que era una bona generació però potser li faltava competir contra rivals de major nivell com Sevilla o Barça. Enguany els hem pogut guanyar i hem avançat un poc més en quant al rendiment”, afig Oriol.

Preparats per a la Lliga Promises

El pròxim repte per a l’Aleví A és fer una bona actuació en la XXII edició del Torneig Nacional Pamesa La Liga Promises, que se celebrarà aquest cap de setmana en la Ciutat Esportiva del Villarreal. Un títol que ja va conseguir el Submarí en 2007.

A pesar que en aquesta temporada la sort no ha acompanyat a l’Aleví A en els tornejos, en cinc ocasions han sigut eliminats en el torn de penals, l’objectiu del preparador és similar al que tenia el Juvenil A de cara a la Copa de Campions. “Nosaltres esperem guanyar. Ja ho va dir Javi Calleja abans de la seua Copa de Campions, l’objectiu era el triomf final. Nosaltres podem aconseguir-ho, és cert que serà difícil però les nostres mirades se centren en açò”, argumenta.

La preparació del Submarí no dista de l’habitual. “Quant al dia a dia seguim realitzant les mateixes tasques, ja que fem sessions d’entrenament i de vídeo. Encara que en aquesta ocasió, l’entorn sí que és diferent, tothom està més interessat. A més es juga a casa i es podran acostar més familiars i amics per a animar a l’equip”, explica Oriol.

“De cara als grups, enguany la competició està més oberta que mai. Estaran equips de la talla del Barça, Celtic o Espanyol, que poden ser els nostres màxims rivals per a aconseguir el triomf final”, prediu el míster.

Torneig en Barranquilla

El fermall d’or a una magnífica temporada serà viatjar a Barranquilla, Colombia, per a disputar la II edició del Torneig Internacional La Liga Promises. “Per a ells és un premi, hem jugat tornejos però mai hem anat tan lluny. És una oportunitat per a compartir una setmana amb xiquets tant d’equips espanyols com d’equips colombians”, informa l’entrenador groc.

Últim partits de futbol 8

Finalment, de cara a la temporada que ve, el míster es mostra positiu amb el salt a la categoria de futbol 11 que van a donar els seus pupils. “Jo crec que estan preparats. Hem disputat ja diversos partits de futbol 11 i el rendiment ha sigut molt bo. Crec que el futbol 11 beneficia a aquest equip per les característiques que té. Jo crec que donaran un bon nivell”, conclou Guillermo Oriol.

Compartir.