Gran paper del Villarreal a Arona
Gran paper del Villarreal a Arona

LALIGA

El conjunt groc cau davant el PSG en una igualada eliminatòria de quarts de final (0-1)

El Villarreal diu adéu a Laliga Promises d’Arona després de caure davant el PSG (0-1) en quarts de final. El Submarí va competir amb escreix davant un dels equips més forts del torneig en un igualadíssim partit que va comptar amb clares opcions per a l’esquadra groga. Després del gol parisenc, el Submarí ho va intentar amb tot, arribant a estavellar una pilota al pal en una acció a pilota aturada.

El Submarí posa fi al torneig després de superar la fase de grups com a primer classificat, en sumar un empat davant l’Inter de Milà (0-0) i dues victòries contra l’Atlético de Madrid (0-1) i el SL Benfica (0-1).

Els partits disputats pel Villarreal CF en el Torneig Nacional LaLiga Promises d’Arona han estat els següents:

Fase de grups

  • Dijous, 27 de decembre: Inter de Milà-Villarreal (0-0).
  • Dijous 27 de decembre: Atlético de Madrid-Villarreal (0-1).
  • Divendres, 28 de decembre: Benfica-Villarreal (0-1).

Quarts de final

  • Dissabte, 29 de desembre: Villarreal-PSG (0-1).

La convocatòria del Villarreal CF per a aquest torneig la van conformar: Raúl Jiménez Latorre, Daniel Budesca López, Javier Aznar Martínez, Jorge Casañ Pallarés, Pedro Luque Gimeno, Unai Rodríguez Cabrera, Alejandro Dovao Domínguez, Luis Montes Guillén, Francisco Esteban Sánchez, Antonio Garrido Ferrández, Samuel Requena Santiago i Gerard Habraham Nguema Mangue.El combinat ha estat dirigit pels tècnics Pablo Alberola i Saúl Fernández.

Compartir.