skip to content
‘Grada Solidària’ davant el Granada a favor de Red Cenit
‘Grada Solidària’ davant el Granada a favor de Red Cenit

ACF FOTOGRAFÍA

El club dóna 250 entrades a l’organisme, que els aficionats poden adquirir per tan sols 10 euros

El Villarreal CF ha decidit donar 250 entrades del partit de Lliga davant el Granada CF per a Red Cenit, que podrà repartir aquestes entrades a un preu de 10 euros que serviran com a donatiu. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament per la tasca de Red Cenit, que és l’organisme psicopedagògic i neuropsicològic especialitzat en el Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactavidad (TDAH), trastorns de l’espectre autista (TEA) i Trastorns Específics del Llenguatge (TEL ) i Atenció Primerenca.

Els centres de desenvolupament cognitiu ofereixen respostes i solucions a les necessitats de la població preescolar, infantil i juvenil, amb trastorns del neurodesenvolupament o en riscos de patir-los. El seu treball i esforç s’orienta a totes i cadascuna de les seues especialitats, a favor de la salut, l’educació i el benestar social dels infants, tant en l’acció preventiva, com en l’assistencial i en l’anhel de possibilitar la seva integració en el medi familiar, escolar i social, així com, en el camp de la seva pròpia autonomia personal.

Aquestes entrades per al partit entre el Villarreal CF i el Granada CF per tan sols 10 euros es poden adquirir als següents punts:

  • Cedeco Red Cenit. Direcció: C / Pelayo, Nº 7, 12006 Castelló de la Plana. Telèfon: 964.269.628 – 605.813.159.
  • Restaurant Mesón Los Maños. Direcció: Carrer Ermita, Nº 187, 12540 Vila-real, Castelló de la Plana. Telèfon: 964.525.328.
  • Bar Galàxia. Direcció: C / Comte Pestagua, Nº 8, 12004 Castelló de la Plana. Telèfon: 964.233.656.
  • Bar Ramón. Direcció: C / Ronda Millars, Nº 180, 12006 Castelló de la Plana. Telèfon: 964.215.565.

La iniciativa ‘Grada Solidària’, englobada dins d’Endavant Solidaritat, ja ha estat dedicada aquesta temporada a sis associacions i continuarà fent-se al llarg de la present campanya. El partit davant l’Atlético de Madrid a El Madrigal va estar dedicat a la lluita contra l’Alzheimer, ja que el club va donar entrades per AFA Castelló, el xoc de Lliga davant el Sevilla va ser dedicat a Aspropace, que lluita contra la paràlisi cerebral, el partit contra la SD Eibar va ser per ALUDME, associació que lluita contra la distonia mioclònica, el duel davant el Rayo va ser a favor de IDEM, que treballa amb persones amb necessitats especials i joves en risc d’exclusió social, el partit davant del Real Sporting va ser dedicat a AFANIAS i el del Betis va ser a benefici de Asorcas.

Compartir.