skip to content
‘Grada Solidària’ davant el Betis a favor de Asorcas
‘Grada Solidària’ davant el Betis a favor de Asorcas

ACF FOTOGRAFÍA

El club dóna 250 entrades a l’associació, que els aficionats poden adquirir per tan sols 10 euros

El Villarreal CF ha decidit donar 250 entrades del proper partit de Lliga davant el Real Betis (dissabte, 20.30 hores) per Asorcas, que podrà repartir aquestes entrades a un preu de 10 euros que serviran com a donatiu. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament per la tasca de l’associació de persones sordes de Castelló (Asorcas).

Aquestes entrades per al partit entre el Villarreal i el Real Betis per tan sols 10 euros es poden adquirir a través del Club Deportivo Asorcas (697.304.400) o a l’Ajuntament d’Alcúdia de Veo (964.629.056).

La iniciativa ‘Grada Solidària’, englobada dins d’Endavant Solidaritat, ja ha estat dedicada aquesta temporada a altres cinc associacions i continuarà fent-se al llarg de la present campanya. El partit davant l’Atlético de Madrid a El Madrigal va estar dedicat a la lluita contra l’Alzheimer, ja que el club va donar entrades per AFA Castelló, el xoc de Lliga davant el Sevilla va ser dedicat a Aspropace, que lluita contra la paràlisi cerebral, el partit contra la SD Eibar va ser per ALUDME, associació que lluita contra la distonia mioclònica, el duel davant el Rayo va ser a favor de IDEM, que treballa amb persones amb necessitats especials i joves en risc d’exclusió social i el partit contra el Real Sporting va ser dedicat a AFANIAS.

Compartir.