Gràcies per tot, Villarreal B (2-1)

HOYOYO

El filial groc es queda a les portes de l’ascens a Laliga 123 tot i guanyar l’Elx al Mini

Necessitava una heroica remuntada, la va merèixer, però no la va aconseguir. El Villarreal B es va quedar a les portes de l’ascens a LaLiga 123 malgrat guanyar per 2-1 a l’Elx en el partit de tornada de la tercera i última eliminatòria. L’equip de Miguel Álvarez havia de remuntar el 2-0 de l’anada i va tindre ocasions per fer-ho. Moltíssimes. Els dos gols grocs van ser obra de Rubén Mesa. Benja va anotar per als il·licitans.

El Mini Submarí va eixir a tota màquina, sabedor que necessitava tres gols per aconseguir l’objectiu. Les ocasions per als grocs van arribar. Una després d’una altra sense descans. Pau i Raba van fregar el gol abans que arribés el cop del gol visitant. Benja va rematar de cap a la xarxa un córner (0-1, m. 14).

El filial groc es va encoratjar. Necessitava quatre gols per aconseguir l’ascens i els va buscar amb afany. Rubén Mesa va estar a punt d’empatar al 21 amb una rematada amb la dreta que es va estavellar al travesser fins per dues vegades. Gol ‘fantasma’.

El Villarreal B estava deslligat. Mesa va tornar a rematar, José Juan va rebutjar com va poder i Samu va disparar alt. Semblava increïble que el filial fos perdent 0-1. Més encara quan Rubén Mesa va tornar a topar-se amb la fusta, aquest cop amb un cop de dreta creuat que es va estavellar al pal. Autèntica mala sort. Poc després va ser el torn de Morlanes, que va disparar trobant-se de nou amb el porter de l’Elx.

El 1-1 va arribar ja al minut 43. Samu es va internar a l’àrea per la dreta, va centrar per a Rubén Mesa i el ‘9’, aquest cop sí, va afusellar José Juan. La pilota va entrar després de tocar al travesser. Hauria estat l’acabose que no entrés.

El setge groc va continuar a la segona part. Amb més raó quan l’Elx es va quedar amb 10 homes després de l’expulsió per doble amonestació de Provencio (m. 74).

Miguel Álvarez va ficar tota la carn a la graella amb els canvis. Precisament un d’ells, Adrià Dalmau, va estar a punt d’anotar el 2-1 al minut 77, però el seu xut després de fer una magnífica jugada individual va marxar alt. El mateix li va passar a Simón Moreno, a qui també li va faltar punteria.

Rubén MEsa sí que va encertar, però ja en el temps de descompte. El davanter centre va caçar una pilota perduda en l’àrea per fer el 2-1. No hi havia temps per a més.

No va poder ser. Moltes gràcies per una temporada inoblidable, Villarreal B.

Villarreal B: Cantero; Miguelón, Roger, Pau, Quintillà; Imanol, Morlanes (Dalmau, m. 59); Samu, Raba, Leo Suárez (Mario González, m. 66 (Simón Moreno, m. 72)); i Rubén Mesa.

Elx CF: José Juan; Tekio, Verdú, Neyder, Manu Rodríguez; Manolo, Provencio, Javi Flores (Jony, m. 75), Iván Sánchez (Josan, m. 61); Nino (Redru, m. 80) i Benja.

Gols: 0-1. Min. 14: Benja. 1-1. Min. 43: Rubén Taula. 2-1. Min. 92: Rubén Taula.

Àrbitre: Lax Franco (C. Murcià). Groga al local Imanol; així com als visitants Manolo, Javi Flores, José Juan i Verdú. Va expulsar per doble amonestació a Provencio (m. 74).

Incidències: Partit corresponent a la tornada de la tercera ronda del ‘play-off’ d’ascens a Laliga 123 disputat al Miniestadi davant la presència de 2.700 espectadors.