Gerard i Pau debuten en l’Eurocopa
||||

El defensa vila-realenc juga els 90 minuts contra Suècia, mentre que l’atacant català ix com a revulsiu en el minut 74

Els ‘groguets’ Pau Torres i Gerard Moreno van gaudir de minuts ahir en el debut de la selecció espanyola en l’Eurocopa 2020 en el qual La Roja va empatar 0-0 contra Suècia en l’Estadi La Cartuja de Sevilla. El central vila-realenc va ser titular, formant parella de centrals amb Laporte, i va disputar els 90 minuts. D’altra banda, el davanter català va substituir a Dani Olmo en el minut 74. Durant el temps que va estar en el terreny de joc, Gerard Moreno va tindre al seu cap una de les ocasions més clares del partit i va crear perill en l’àrea del combinat suec. Actualment, Gerard Moreno ha disputat onze internacionalitats amb la Selecció Espanyola, havent anotat cinc dianes. Per la seua part, Pau Torres ha disputat un total de huit partits i ha marcat un gol defensant l’elàstica rojigualda.

Els propers horaris dels encontres que disputarà la Selecció Espanyola en l’Eurocopa 2020 són els següents:

• Espanya-Polònia: 1-1.
  • Eslovàquia-Espanya: dimecres 23 de juny, a las 18.00 hores, en el Estadi La Cartuja de Sevilla.

Debut amarg d’Estupiñán en la Copa Amèrica
Així mateix, Pervis Estupiñán va ser un altre dels protagonistes del conjunt groc en les competicions continentals, en aquest cas, en la Copa Amèrica. La seua selecció, l’Equador, va caure contra Colòmbia per 0-1 i el lateral del Submarí va estar els 90 minuts sobre el verd de l’Arena Pantanal de Cuiabá.