Genís, potència i versatilitat al servei del ‘C’
Genís, potència i versatilitat al servei del ‘C’

VILLARREAL CF

El polivalent futbolista català veu amb optimisme el futur del tercer equip groc

Genís és el futbolista que tot entrenador voldria tenir en el seu equip. Implicat, potent i sobretot polivalent. El futbolista català pot ocupar la posició de central o la de migcampista defensiu a un gran nivell, com ja ha demostrat aquesta temporada amb el Villarreal C.

Als seus 19 anys, Genís Montolio compleix la seua tercera temporada en el club i ja ha viscut moments inoblidables vestit de groc, com per exemple els títols de Lliga i Copa de Campions aconseguits amb el Juvenil la temporada passada. “Va ser una experiència increïble. Aqueixa Copa de Campions, fins que em muira, la tindré en el meu cor. No hi ha paraules per a descriure-ho. Damunt vaig marcar un gol en la final i no es pot demanar més”, recorda.

Per a Genís, malgrat que el Villarreal C està actualment en la meitat de la taula pot aspirar a molt més a causa del seu potencial: “Les sensacions són bones. Els resultats no estan sent els millors, però si seguim treballant igual de bé aconseguirem molts punts. Estem competint molt bé i solament ens falta ficar la pilota en la porteria. L’equip està amb confiança i si seguim igual el resultats arribaran al final”.

El futbolista català creu que el bon ambient en el vestuari serà clau en la reacció: “Hem pujat un bon bloc de jugadors des del Juvenil i es nota bastant. Hi ha molt bona química entre tots perquè a més els veterans ens han acollit molt bé i som una pinya”.

El pròxim duel del Villarreal C serà davant el Torre Levante en el Mini Estadi aquest diumenge a les 12.00 hores (en directe a través de Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo). Genís es mostra optimista: “Ja sabem al que vénen els equips quan juguem a casa. Es tanquen molt i intenten traure com a mínim un punt. Nosaltres hem de seguir amb la mateixa idea de joc, però intentat ficar gol, que és el que ens està faltant”.

Compartir.