Gaudeix del Villarreal B-Hèrcules en directe!
Gaudeix del Villarreal B-Hèrcules en directe!

ACF FOTOGRAFÍA

El duel davant equip alacantí serà transmès aquest diumenge a partir de les 12.00 hores

El partit entre el Villarreal B i l’Hèrcules CF d’aquest diumenge 24 de gener, corresponent a la 22a jornada de Segona Divisió B, serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ d’aquest cap de setmana. Aquesta retransmissió del futbol base groc es podrà veure a Televisión de Castellón Mediterráneo i a Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club a través de la seva pàgina web.

La prèvia del partit arrencarà a les 11.30 hores amb reportatges exclusius que estaran dedicats al Esportiu Vila-real, que és un dels 40 clubs que ha signat el conveni Endavant Futbol provincial amb el Villarreal CF, i als jugadors de Cadet A Javi Comeras i Jesús Jabato, que s’enfronten al desafiament de faltes creat aquesta temporada pel programa Cantera Grogueta. A les 12.00 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del Miniestadi de la Ciutat Esportiva.

El Villarreal B, que és líder en solitari del Grup III de Segona Divisió B, intentarà mantenir al cim de la taula. L’Hèrcules, que és quart, estrenarà entrenador al Miniestadi després de l’arribada de Vicente Mir.

El programa Cantera Grogueta, a Televisión de Castellón Mediterráneo i al web

Cantera Grogueta és un programa de televisió que s’emet a Televisión de Castellón Mediterráneo tots els dimecres a les 19.00 hores (repetició els dijous a les 14.00 hores) i que també està disponible a la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

Compartir.