skip to content
Gaudeix del planter amb la Yellow Cup 2014!
Gaudeix del planter amb la Yellow Cup 2014!

VILLARREAL CF

La competició, amb més de 100 equips, prendrà la Ciutat Esportiva a partir del divendres

Després de l’increïble acolliment de les tres primeres edicions, la Villarreal Yellow Cup 2014 ja calfa motors abans de donar començament divendres que ve en la Ciutat Esportiva del Submarí en una competició que espera reunir a més de 15.000 assistents. Les instal·lacions de Miralcamp (encara que també les de Les Alqueries i l’Hotel Orange) serviran com a base d’operacions d’una competició amb més d’un centenar d’equips repartits en tres modalitats (futbol-5, futbol-7 i futbol-11) i en totes les categories des de pre benjamins a juvenils. 

Equips de tota Espanya –entre els quals figuren Valencia, Atlético de Madrid o Levante, entre uns altres- i d’altres països –com Bèlgica, Indonèsia, Qatar, Arabía Saudita, Veneçuela o Argentina- es reuniran durant quatre dies per a compartir experiències i gaudir del futbol. El divendres tindrà lloc la primera fase del torneig, mentre que el dissabte serà el dia de la segona i el diumenge el de les grans finals.
Durant el torneig, a més, es programaran una infinitat d’activitats complementàries com a visites a l’estadi del Madrigal, còctel de benvinguda, festa del torneig, atraccions en els camps o el torneig de pares i acompanyants, entre moltes altres sorpreses.

  • Per a saber més sobre la competició, punxa sobre el següent enllaç, en el qual podràs descobrir totes les sorpreses esportives i extradeportivas que la competició ha preparat: Edició Yellow Cup 2014
  • Per a seguir la competició, els afeccionats poden consultar la següent web: Resultats Yellow Cup 2014

A més, també pots disposar de tota la informació de la competició i els horaris en els arxius adjunts a aquesta notícia.

Compartir.